Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Δόξα Νάουσας 1-0

μπαλα21 (2)Το καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά πραγμαποίησε η ΑΕΚ Καμποχωρίου, καθώς εκτός της πρόκρισης στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας δίνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια. Από την άλλη πλευρά η Δόξα Νάουσας προδόθηκε από τα αμυντικά λάθη αλλά και την δυστοκία στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε αρκετές φορές σε θέση βολής.

Η γηπεδούχος ομάδα, που φέτος έχει στον πάγκο της τον πρώην τεχνικό του Άρη Παλαιοχωρίου Αργύρη Παναγιωτόπουλο, ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και δημιούργησε αρκετές φάσεις στα καρέ του Γιώργου Κασαπίδη, που παρά τις αντίθετες προβλέψεις, συνεχίζει να φορά τα γάντια του τερματοφύλακα και μάλιστα είχε μία σειρά από εντυπωσιακές επεμβάσεις. Μέχρι το 33ο λεπτό που άνοιξε το σκορ ο Ριστέμογλου για τους “ερυθρόλευκους”, ο πορτιέρο της Δόξας αλλά και τα δοκάρια σταμάτησαν κάθε επιθετική προσπάθεια της ΑΕΚ.

Μέχρι την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι κράτησαν μακριά τους “ασπρόμαυρους” από τα καρέ τους και πλέον ο Βαγγέλης Μίσκος ήταν αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να ρισκάρει. Εκτός της δικής του εισόδου στον αγώνα, θα επιχειρήσει και την παρουσία ενός εκόμη επιθετικογενή παίκτη (Κυριακίδης), με σκοπό να βγει η ομάδα του μπροστά για την ισοφάριση. Η συνεχιζόμενη πίεση των φιλοξενούμενων, έφερε το παιχνίδι στην απέναντι πλευρά, με τον Πιπιλιάρη να δηλώνει παρόν όποτε χρειάστηκε.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες της ΑΕΚ να πανηγυρίζουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού και τους περίπου 100 φίλους της ομάδας να φεύγουν ευχαριστημένοι από την πρώτη εμφάνιση της ομάδας σε επίσημο αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Καμποχωρίου : Πιπιλιάρης Ν., Παπαδόπουλος Χ., Χαρισόπουλος Ρ., Χατζόπουλος, Θαγκόπουλος (46′ Χαρισόπουλος Ν.), Παπαδόπουλος Α. (75′ Φέιμ), Τσαρούχας, Κιστογλίδης (75′ Βουλγαράκης), Πιπιλιάρης Γ., Πουρλιοτόπουλος, Ριστέμογλου.

Δόξα Νάουσας : Κασαπίδης, Γιαννούλης, Γερασόπουλος, Βρούφτσης (46′ Κυριακίδης), Κεμαλίδης, Στογιάννης, Ίντος, Τύψιος (46′ Μίσκος), Καντερίτσκας, Γιωργάκης, Βαρβέρης.

Για το Imathia Sports News, Αργύρης Τσιγγενόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected