Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-3 (photos)

Μία ακόμη νίκη για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο οποίος μετά το μέτριο ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του για το 2017, καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα με αποκορύφωμα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, παρά τις σημαντικές απουσίες, κατάφερε να περάσει αλώβητη από τον Άγιο Νικόλαο, εκεί όπου φιλοξενήθηκε παιχνίδι για την Α1 Ερασιτεχνική μετά από δύο μήνες.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός Νάουσας, παίζοντας ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο λόγω της βαθμολογικής του θέσης, προσπάθησε με κάθε τρόπο να πάρει το τρίποντο αλλά δεν τα κατάφερε.

Για 70 περίπου λεπτά, το παιχνίδι είχε ελάχιστα ξεσπάσματα, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων που προσπάθησαν με γεμίσματα κυρίως (απόλυτα φυσιολογικό σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο) να μεταφέρουν την πίεση στα καρέ του Καζεπίδη.

Όλες οι συγκινήσεις σημειώθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, που διεξήχθη σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των βροχών των τελευταίων ημερών αλλά και της σημαντικής επιβάρυνσης από τις χιονοπτώσεις του προηγούμενου μήνα.

Ο ΓΑΣ προηγήθηκε στο 72ο λεπτό, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρέγκου, ο οποίος σημείωσε το 9ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ του
Μπουρδάνου
στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο σκόρερ βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Ιτσκάρα, υπόδειξη που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων (δείτε τη σχετική αναφορά στο τέλος του ρεπορτάζ).

Το τέρμα αυτό “μπλόκαρε” τους γηπεδούχους, οι οποίοι φάνηκαν να χάνουν την αυτοπεποίθηση τους, με αποτέλεσμα οι “κιτρινομπλέ” να πετύχουν άλλα δύο τέρματα, εδραιώνοντας την αγωνιστική τους επικράτηση στο σημερινό παιχνίδι.

Στο 78′ ο Παρθενόπουλος…άνοιξε λογαριασμό με τον ΓΑΣ, όταν ο Μαγγίζης εκτέλεσε το φάουλ από τον χώρο του κέντρου, οι γηπεδούχοι τραβήχτηκαν για το τεχνητό off-side, ο υψηλόσωμος όμως φορ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Σπαθάκη.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 82′ ο Θεοδοσιάδης, ο οποίος με ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κοτζαχρήστου, σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Δεβετζίδη.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Τσιάκος, Μήτσικας Π., Μήτσικας Τ., Κεπίσης, Σαρακατσιάνος, Τσέλιος Κ. (65’ Πετρίδης), Τσέλιος Α. (80’ Σεπιτάνος), Ιτσκάρας, Γαλανός, Τσιούλης, Βλαχοδήμος

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τάσος, Τενεκετζής, Ρίσσου, Μαγγίζης, Μπουρδάνος (73’ Θεοδοσιάδης), Παρθενόπουλος (80’ Γεωργιάδης), Bregu, Παπαδής (70’ Πετγαζλής)

Η θέση του Ολυμπιακού Νάουσας μέσω του επίσημου blog της ομάδας

Αρκετά τα παράπονα για τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Παυλίδη από πλευράς γηπεδούχων, όπως αποτυπώνεται μέσω του επίσημου blog του συλλόγου.

Αναλυτικά :

“Ο Ολυμπιακός Νάουσας ουδέποτε έχει ασχοληθεί με το θέμα των διαιτητών, πιστεύοντας πως είναι περιττό να σχολιάζει καταστάσεις που όλοι γνωρίζουμε και παρ’ όλα αυτά δεχόμαστε. Με τον ίδιο τρόπο θα συμπεριφερθεί και για τον σημερινό αγώνα, αλλά θα κρούσει για πρώτη φορά τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας το φαινόμενο «διαιτητές» να διαπραγματεύεται από την ΕΠΣ καλύτερα και δικαιότερα.

Οι ομάδες καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες να αναδείξουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, και δεν νοείται το άθλημα να καταπονείται και να αδικείται με τέτοιο τρόπο από ανθρώπους που δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και δεν τιμωρούνται ποτέ για τις λάθος αποφάσεις τους. Τα νέα παιδιά όμως, που αγωνίζονται, τιμωρούνται και αδικούνται για την τεράστια προσπάθειά που καταβάλουν σε κάθε παιχνίδι, δεχόμενοι το αποτέλεσμα αποφάσεων που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Αρνητική η εικόνα του διαιτητή και των εποπτών σε αυτό το παιχνίδι που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.”

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected