Κατηγορίες
Football League

Το…βαρύ “πράσινο” πυροβολικό!

Εντυπωσιακός ο Αγροτικός Αστέρας, επικράτησε εύκολα με 4-0 του Κισσαμικού χάρη σε ένα εξαιρετική πρώτο ημίχρονο όπου σημείωσε τρία τέρματα!

Από την άλλη πλευρά, την πιο βαριά ήττα στη σύγχρονη ιστορία του στις εθνικές κατηγορίες υπέστη ο Κισσαμικός στον Εύοσμο από τον… αφιονισμένο Αγροτικό Αστέρα (4-0), που ήδη από το 17’ έδειχνε να “καθαρίζει” το παιχνίδι με δύο γρήγορα γκολ.

Οι γηπεδούχοι που μετρούσαν 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα τους –και έκαναν το 7 στα 7- μπήκαν… φουριόζοι και απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Γκέσιο, με τον Λαζαρίδη να του αρνείται το γκολ. Από τη δεύτερη απόκρουση όμως στο 11’ και το κόρνερ που ακολούθησε ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ, Γκότοβος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ενδιάμεσα ο Κισσαμικός λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα αλλά ο Γιακουμής επενέβη σωτήρια σε σουτ του Μαρτίνεθ. Στη συνέχεια δύο λάθη που έγιναν στην περιοχή του Κισσαμικού έφεραν το σκορ στο 3-0 με έναν άλλον πρώην παίκτη του ΑΟΧ, τον Γκέσιο, να μην τα αφήνει… ατιμώρητα κάνοντας στο 17’ το 2-0 και στο 34’ το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός προσπάθησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα, αλλά έστω κι αν έμειναν με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι, λόγω της 2ης κίτρινης στον Ουνγιαλίδη (58’), έφτασαν και σε τέταρτο γκολ με τον Φιλίπε στο 72’!

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Χατζής (46’ Τριανταφυλλάκος), Τεγούσης, Ταϊανάν (66’ Βουτσιάς), Δεινόπαπας, Γκέσιος (60’ Φιλίπε), Μέρντοβιτς.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης (66’ Ποκόνγκ), Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Ενγκουέμ (46’ Γκούμας), Μάριο Μαρτίνεθ, Κίκε, Μίλιτς (46’ Μάντζης), Στογιάνοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected