Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp συγχαίρει τον Αλιάκμονα Νησελίου για την άνοδο!

Μετά από…διάλειμμα ενός χρόνου, ο Αλιάκμων Νησελίου θα αγωνιστεί και πάλι στην Α2 Ερασιτεχνική!

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και το δεύτερο εισιτήριο ανόδου (μετά τον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος) έχει από χθες κάτοχο!

Ο Αλιάκμων Νησελίου, μετά και τον βαθμό που απέσπασε στον Τρίλοφο, πανηγυρίζει την άνοδο στην Α1 καθώς ο τέταρτος Απόλλων Λυκογιάννης, ακόμη κι αν κερδίσει τα τρία παιχνίδια που απομένουν, δεν μπορεί να υποσκελίσει τους “ερυθρόλευκους”.

Δεν έχουμε παρά να απονείμουμε τα εύσημα στη διοικητική ηγεσία με πρόεδρο τον Νίκο Κρουστάλη αλλά και στην τεχνική καθοδήγηση του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου (αντικατέστησε τον Μιχάλη Παντόπουλο), που συνέβαλαν τα μέγιστα για να έρθει η μεγάλη επιτυχία. Παρά την οικονομική στενότητα αλλά και τις αντικειμενικές δυσκολίες ενός ερασιτεχνικού συλλόγου, όλοι στην ομάδα έδωσαν το 100% για να επανέλθει ο Αλιάκμων στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Το μεγαλύτερο όμως μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως στους ποδοσφαιριστές, που παρά τη σχεδόν ολοκληρωτική ανανέωση του ρόστερ, έδωσαν το επίσης το 100% των δυνατοτήτων τους και βοήθησαν τα μέγιστα στη φετινή διάκριση.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους κατέθεσαν ψυχή και σώμα στη μεγάλη προσπάθεια της φετινής χρονιάς και τους εύχονται πάντα επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected