Κατηγορίες
Super League 1

Τέτοιο ματς, ένας στα…100 χρόνια! (photos)

Ένα απίστευτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα Περβόλια. Έξι γκολ και δεκάδες χαμένες ευκαιρίες συνθέτουν το ισόπαλο 3-3 ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα!

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κατάφερε να γυρίσει από την “κόλαση” του 0-2, με το οποίο βρέθηκε να χάνει από το 11ο λεπτό κιόλας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και με το ξεκίνημα της επανάληψης να φτάσει στο 3-2, πραγματοποιώντας κάτι πραγματικά εκπληκτικό! Ωστόσο ο ΠΑΣ δεν το έβαλε κάτω, σκοράροντας ένα τρίτο γκολ και αποσπώντας έτσι την ισοπαλία.

Ουσιαστικά, το παιχνίδι κρίνεται ότι θα μπορούσε να το είχαν κερδίσει και οι δύο ομάδες, αφού πέραν των τερμάτων που πέτυχαν έχασαν και πάρα πολλές ευκαιρίες. Μάλιστα, ακόμα και στο 90ο λεπτό οι παίκτες του Πλατανιά και του ΠΑΣ… σφυροκοπούσαν τις αντίπαλες εστίες, κυνηγώντας το 4ο γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη! Σε αυτό το κομμάτι, μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Πλατανιά αναδεικνύεται ο Δημήτρης Σωτηρίου που πιστώνεται εξαιρετικές αποκρούσεις.

Καλύτερο ξεκίνημα ο ΠΑΣ δεν θα μπορούσε να φανταστεί μέσα στα Περβόλια, αφού στο 10λεπτο σχεδόν βρέθηκε να προηγείται με 0-2! Το πρώτο γκολ σημειώθηκε από την προβολή του Κόντε στο 9’ και αμέσως μετά, στο 11’, ο Τζημόπουλος με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ των φιλοξενουμένων.

Ο Πλατανιάς μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα άρχισε ν’ ανεβάζει απόδοση, καταφέρνοντας στο 32’ με κοντινό πλασέ του Γιακουμάκη να μειώσει το σκορ, ενώ στο 40’ από το σουτ του Κάργα έγινε το 2-2, με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες του Παράσχου!

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς κι έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του κατάφερε στο 51’ με το σουτ του Σίγκνεβιτς να φτάσει στο 3-2! Τελικά το 3-3 διαμορφώθηκε από το νέο γκολ του Κόντε στο 58’ που σκόραρε με ένα εντυπωσιακό σουτ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πλατανιάς παραμένει για ένα παιχνίδι αήττητος, μετρώντας στα τελευταία 14, 8 νίκες και 5 ισοπαλίες!

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας, Μπανανά, Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Μενδρινός (72’ Μαραγκός), Μανούσος (86’ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (81’ Γιορέντε).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μπέριος, Μιχαήλ, Κούτρης, Τζημόπουλος, Κοζορώνης (57’ Μαμπουλού), Ακόστα (86’ Κοροβέσης), Βιντάλ (62’ Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected