Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έχεις Μήτρογλου; Έχεις το γκολ! (vid)

Μπορεί σε όλο το ματς ο Κώστας Μήτρογλου αλλά και γενικότερα η Μπενφίκα να ήταν…εξαφανισμένη επιθετικά, ωστόσο έφτανε μια και μόνο ευκαιρία για τον Έλληνα “Killer”! Μοιραίος ο Ομπαμεγιάνγκ για τη Μπορούσια, έχασε δύο τετ-α-τετ και ένα πέναλτι!

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχε κατοχή πάνω από 60% και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους γηπεδούχους.

Αντιθέτως, την εστία της Μπενφίκα απείλησε στο 4′ ο Ντεμπελέ, στο 10′ ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε σπουδαία ευκαιρία, αστοχώντας από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 24′ ο Λίντελεφ σταμάτησε τον Ντεμπελέ.

Η πρώτη ευκαιρία της Μπενφίκα ήρθε στο 48′ και ο Κώστας Μήτρογλου την εκμεταλλεύτηκε, ανοίγοντας το σκορ από κοντά, αφού κατάφερε να κοντρολάρει έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Πίτσι και την κεφαλιά-πάσα του Λουιζάο.

Αμέσως η Ντόρτμουντ άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση, στο 51′ ο Έντερσον Μοράες σταμάτησε τον Ντεμπελέ και στο 53′ ο Ομπαμεγιάνγκ έχασε νέα σπουδαία, αστοχόντας σε τετ-α-τετ, όπως και στο πρώτο ημίχρονο.

Η Ντόρτμουντ κέρδισε πέναλτι με χέρι του Φέισα, ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν κακή, ακριβώς στο κέντρο του τέρματος και ο Έντερσον Μοράες έμεινε στην θέση του και απέκρουσε.

Μοιραίος ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, έκανε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στην καριέρα του και στο 62′ ο Τόμας Τούχελ τον αντικατέστησε με τον Αντρέ Σέρλε!

Συνθέσεις

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον Μοράες, Νέλσον Σεμέντο, Λουιζάο, Λίντελεφ, Ελιζέου, Φέισα, Πίτσι, Σάλβιο, Αντρέ Καρίγιο (46′ Φιλίπε Αουγκούστο), Ράφα Σίλβα (67′ Σέρβι), Μήτρογλου (75′ Ραούλ Χιμένες).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπούρκι, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Ντουρμ, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουσμάν Ντεμπελέ, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ (62′ Σέρλε).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected