Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Μεταγραφή και αποχώρηση στη Super League!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε επισήμως την Τρίτη την απόκτηση του διεθνούς μεσοαμυντικού Βασίλη Πλιάτσικα, ο οποίος θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο 2.

Σύμφωνα με το SDNA, το πρόβλημα του 29χρονου πρώην ποδοσφαιριστή των ΑΕΚ, Σάλκε, Ντούισμπουργκ, Μέταλουργκ Ντόνετσκ και Άστρα Τζιούρτζιου με την προηγούμενη ομάδα του, Σλόβαν Μπρατισλάβας, για το οποίο αναγκάστηκε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό και να ζητήσει τη μεσολάβηση της FIFA προκειμένου να εκδοθεί το προσωρινό δελτίο του, τελικά ξεπεράστηκε σήμερα και ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος έκανε προπονήσεις με τον Πανιώνιο από τα τέλη Δεκεμβρίου, τίθεται πλέον κανονικά στη διάθεση του τεχνικού του συλλόγου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Τέλος από την ΑΕΛ ο Ουρτάδο

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Πολ Ουρτάδο, τον οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα για την αγωνιστική και μη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Προσωπικές ευχαριστίες απευθύνει εξάλλου στον ποδοσφαιριστή και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, δηλώνοντας:

«Τον Ουρτάδο τον έχω κοντά μου απ’ όταν ήταν ακόμη παιδί και ζήσαμε μαζί μόνο χαρές.

Μαζί πανηγυρίσαμε την άνοδο της Παναχαϊκής από την Γ’ Εθνική στη Β’ ως πρωταθλητές, παρά το αποδεδειγμένο κυνήγι που φάγαμε, μαζί πανηγυρίσαμε την άνοδο από την Β’ Εθνική στη Super League επίσης ως πρωταθλητές και κοντά μου έγινε διεθνής με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της Βενεζουέλας.

Το πρώτο που του εύχομαι είναι υγεία και είθε η οικογένειά του να βρει τη θέση που της αξίζει στη χώρα της, όπου είναι μια σημαντική οικογένεια κι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ. Ο ίδιος εύχομαι να συνεχίσει να παίρνει πρωταθλήματα»!

Απ’ την πλευρά του κι ο ίδιος ο Πολ Ουρτάδο θέλησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ να κάνει την ακόλουθη αποχαιρετιστήρια δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ και περήφανος που ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω στην άνοδο, την οποία και πετύχαμε, με συνέπεια φεύγοντας να την αφήνω στην Super League.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μου στη συνέχεια της δύσκολης προσπάθειάς τους, αλλά και σ’ όλη την οικογένεια της ΑΕΛ και της πόλης της Λάρισας, που με αγκάλιασε απ’ την πρώτη στιγμή.

Να ‘στε όλοι βέβαιοι πως αυτή την ομάδα θα την έχω καθημερινά στο μυαλό και στην καρδιά μου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected