Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15

Η πολυετή παρουσία του Τριανταφυλλόπουλου στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, το ξεκίνημα στους Τηλέμαχους και η ΠΑΕ Βέροια!

Έχει γίνει πλέον βίωμα για όσους παρακολουθούν στενά το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο, τα ταλέντα του νομού να επιλέγουν άλλες ΠΑΕ, όπως η Ξάνθη, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Τελευταίο παράδειγμα ο Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος από χθες είναι μέλος της ΠΑΕ Κέρκυρας, εκεί όπου πρόεδρος της ομάδας είναι ο επίσης Ημαθιώτης, οικονομολόγος στο επάγγελμα, Γιώργος Ζαρκάδας.

Η μεταγραφή του νεαρού ανακοινώθηκε από την μέχρι πρότινος ομάδα του και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό Λουτρού, στον οποίο ανήκε από τον Σεπτέμβριο του 2016, ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp έχει διατελέσει σε δύο ακόμη Ακαδημίες αλλά και στην Κ17 της Βέροιας.

Το ξεκίνημα του πραγματοποιήθηκε στους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας, στους οποίους παρέμεινε περίπου δύο χρόνια και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, όπου διετέλεσε επί 5 σεζόν σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, έχοντας παράλληλα στο ενεργητικό του τίτλους και διακρίσεις.

Έχει ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας, ενώ την περσινή σεζόν (Ιανουάριος 2016) εμφανίστηκε η προοπτική της Βέροιας, στην οποία εντάχθηκε στο τμήμα της Κ17.

Ο σωματότυπος αλλά και οι ικανότητες του, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του προπονητή της Κ20, Τόλη Τερζή ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κουλούρας, ωστόσο τον Σεπτέμβρη του 2016 αποχώρησε και λίγο καιρό πριν εντάχθηκε στον Ολυμπιακό Λουτρού.

δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της μεταγραφής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected