Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 0-1

Η πιο τυχερή, ο πιο δημιουργική και εν τέλει η πιο αποτελεσματική ομάδα θα επικρατούσε στο σημερινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου στο Λιανοβέργι.

Αυτή ήταν τελικά η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, η οποία, χάρη στον τέρμα (ποιου άλλου;) του Μάριου Αργυρόπουλου στο 67ο λεπτό, κατέκτησε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον τη συνέχεια.

Το 11ο φετινό τέρμα του πρώην παίκτη του Μακροχωρίου, ήταν αυτό που έκρινε τη σημερινή συνάντηση και που έδωσε την ευκαιρία στους “μπλαουγκράνα” να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη. Το σημερινό τρίποντο μάλιστα θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν έρθει το “διπλό” την Τετάρτη, στο εξ αναβολής παιχνίδι του Αγίου Νικολάου κόντρα στον Ολυμπιακό Νάουσας.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, όντας μοιρασμένο καθ όλη τη διάρκεια του και με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα είχε μεν τις πιο πολλές επισκέψεις στα καρέ του Γιαβάση, δεν είχε όμως την ουσία, στοιχείο που διέθετε σήμερα η Ποντιακή Νεολαία.

Το γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και του ποδοσφαιριστή που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα σε οποιαδήποτε άμυνα, έδωσε άλλον αέρα στους φιλοξενούμενους, που διαχειρίστηκαν διαφορετικά το παιχνίδι στο τελευταίο 35λεπτο.

Κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Γιαβάση και με πολλούς παίκτες στο κέντρο, οι “μπλαουγκράνα” κράτησαν το μηδέν, αν και καρδιοχτύπησαν στο 90+2, όταν ο Κωστόπουλος πέτυχε τέρμα αλλά ακυρώθηκε ως off-side από τον βοηθό κ. Κελεσίδη.

Μία φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων, που θεώρησαν πως ο επιθετικός της Δόξας έφυγε από κανονική θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χαραλαμπίδη.

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Θεοδώρου Κωσ., Καραπατσάς, Παπαδόπουλος, Τόζογλου Χ., Τόζογλου Π., Τζέπης, Θεοδώρου Κυρ., Μπαντής, Ντόι (67′ Γερόπουλος), Γελαδάρης (46′ Νουσιόπουλος), Κωστόπουλος

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Μπεκιαρίδης, Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (85′ Μουταφίδης), Νιογκάνα, Παπακωνσταντίνου, Μπακιρτζής (89′ Μουράτι), Σότι, Καραπίττας, Καϊρακλίδης (82′ Αραμπατζής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected