Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Έκοψε τη βασιλόπιτα ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, τιμές σε Γκαρσία, Καφέ και Κωνσταντινίδη! (photos+vid)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18/2 η κοπή της πίτας της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Παντελής Καφές, Κώστας Μαλιούφας, Παντελής Κωνσταντινίδης και Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και συγκεκριμένα οι Μπαλάφας και Καπετάνος.

Καφές, Κωνσταντινίδης και Γκαρσία τιμήθηκαν από την Ακαδημία, μετά από ειδική προβολή βίντεο που παρουσιάστηκε για τον καθένα ξεχωριστά.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Βασίλης Φωτιάδης και ο αντιδήμαρχος Βέροιας, πρόεδρος της ΚΑΠΑ, Θεόφιλος Κορωνάς.

Από την Ακαδημία τιμήθηκε νεαρός ποδοσφαιριστής που τραυματίστηκε πριν λίγο καιρό, σε ένδειξη ηθικής και όχι μόνο στήριξης και συμπαράστασης, ενώ μια μπάλα ήταν το δώρο στον μικρότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή της Ακαδημίας που είναι μόλις 4 χρονών.

Η εκδήλωση περιλάμβανε προβολή βίντεο και παρουσίαση των τμημάτων της Ακαδημίας και δώρα για τους τυχερούς.

Ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του τεχνικού τιμ, ενώ τιμητική διάκριση έγινε στον πρόεδρό της, όπως και στον γιατρό της ομάδας ο οποίος προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του και με περισσή σεμνότητα δεν ανέβηκε στο χώρο των απονομών να παραλάβει τη τιμητική διάκριση που του έγινε.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected