Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Μακροχώρι 1-0


Όσο χρειαζόταν απέδωσε στο σημερινό παιχνίδι ο Κεραυνός Επισκοπής, τέσσερις μέρες πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Το σύνολο του Γερμανού Σιαφαρίκα (τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του) προηγήθηκε νωρίς κι αυτό τελικά έφτανε, καθώς παρά τις προσπάθειες των μαχητικών φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος, το 1-0 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παυλίδη.

Μπροστά σε λίγους θεατές αλλά κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, το τέρμα του Ευθύμη Μπουρνάζη στο 4ο μόλις λεπτό ήταν αυτό που άλλαξε τις ισορροπίες στο σημερινό παιχνίδι. Η πολύ ωραία κάθετη πάσα του Ουέλινγκτον στον κενό χώρο αλλά και η αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, έφεραν τον υψηλόσωμο επιθετικό σε θέση βολής, αφήνοντας ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στον Τσιμπρή.

16216164_1830027680601608_1216824450_nΤο γκολ από τα…αποδυτήρια, αποσυντόνισε τους φιλοξενούμενους, που ήταν αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το γκολ από νωρίς. Εκτός από δύο καλά σουτ εκτός περιοχής όμως, το Μακροχώρι δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Σταματέλου, ενώ ο Κεραυνός (με τον οποίο αγωνίστηκε μετά από καιρό ο Σταύρος Χαραλαμπίδης) είχε τις στιγμές του, τόσο με τον Ουέλινγκτον όσο και με τον Παραστατίδη.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιώργος Απόσογλου, το Μακροχώρι ανέβασε στροφές και απέκτησε πιο επιθετική διάθεση. Σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με τον Γιώργο και στη συνέχεια με τον Τάσο Τσακαλίδη, ο Σταματέλος είπε “όχι”, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι βρήκαν περισσότερο χώρο και έφτασαν με απειλητικές διαθέσεις στα καρέ του Τσιμπρή.

Μάλιστα, στο 84ο λεπτό, το σουτ του Καρυπίδη προσέκρουσε στο δοκάρι ενώ στο 87′ ο Σαμιώτης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και απομάκρυναν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση, βρήκε τον Κεραυνό να συνεχίζει νικηφόρα στο πρωτάθλημα, καθώς αυτή ήταν το 13ο ροζ φύλλο στη φετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Απόσογλου κρατά μια ακόμη καλή εμφάνιση και προετοιμάζεται για τη σημαντική αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου στον Άραχο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Πασχάλης, Βοτάρης, Λέσκας, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Γιαουτζής, Ουέλινγκτον (46′ Σκουμπόπουλος), Συμεωνίδης, Παραστατίδης (46′ Σαμιώτης), Μπουρνάζης (67′ Καρυπίδης).

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φωτόπουλος (65′ Παπακωνσταντίνου Γ.), Πέγιος, Ηλιάδης, Τσακελίδης (52′ Τσαουσίδης), Γκιουλέκας, Βύζας, Τσακαλίδης Τ., Φιλιππίδης, Τσακαλίδης Γ., Παπακωνσταντίνου Δ. (71′ Μουρατίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected