Κατηγορίες
Super League 1

Ο Τόνσο έχει τον τρόπο στο τέλος!

Η Ξάνθη έδειχνε να κλειδώνει την ισοπαλία στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος ήταν εκείνος που μίλησε στο τέλος, με τον Τόνσο στο 85′ να διαμορφώνει με όμορφη προσπάθεια το τελικό 2-1!

Ο κόσμος του Ατρόμητου είχε πολύ καιρό να χαμογελάσει εντός έδρας. Το μεσημέρι του Σαββάτου, τα χαμόγελα ξαναγύρισαν στα πρόσωπα όλων στο Περιστέρι, μιας και το καμάρι της πόλης, επικράτησε της Ξάνθης με 2-1 και έδειξε πως έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Πρωταγωνιστές, δύο από τους δημιουργικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Πλατέλλας που σκόραρε το πρώτο του γκολ με τον Ατρόμητο στο 1-0 και ο Τόνσο που μετά από καιρό βρήκε και πάλι δίχτυα. Η Ξάνθη, έδειχνε πως μπορούσε να πάρει τον βαθμό από το ματς, ωστόσο το εύστοχο πέναλτι του Γιούνες που έφερε πολλά παράπονα στο Περιστέρι, δεν ήταν αρκετό.

Ο Ατρόμητος πλησίασε την πεντάδα… Μείωσε στους 4 από την Ξάνθη και σίγουρα, όσο ζει ελπίζει!

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Μπάχα (64′ Μανιάτης), Κιβρακίδης, Κατράνης, Ούμπιδες, Λημνιός, Πλατέλλας (79′ Λε Ταλέκ), Τόνσο, Ντάουντα (87′ Κυριακίδης)

Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Ντε Λούκας (76′ Πιτσέλι), Γιουνές, Λουσέρο, Καρασαλίδης, Βασιλακάκης (84′ Λισγάρας), Λάζιτς, Ορφανίδης, Σιλά, Καμαρά (60′ Τριάδης), Φλίσκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected