Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και…φωλιάζει στην κορυφή! (photos)

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο απόρροια της βραδινής νεροποντής και παρουσία 250 περίπου φιλάθλων από τους οποίους οι περισσότεροι ήταν από τη Δράμα η Δόξα κέρδισε με 2-0 το γηπεδούχο Μακεδονικό Φούφα πετυχαίνοντας και τα 2 γκολ στο πρώτο μέρος.

Οι γηπεδούχοι που έπαιζαν χωρίς το Τοπάλη («φάνηκε» η απουσία του) μπήκαν πολύ αγχωμένοι και έτσι οι Δραμινοί τους έκλεισαν στα καρέ τους πετυχαίνοντας 2 γκολ με το 2ο να σημειώνεται σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Στην επανάληψη προσπάθησαν να κάνουν κάτι καλό αλλά δεν τα κατάφεραν απέναντι στη πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Δόξας. Από την άλλη οι Δραμινοί πήραν μια δίκαιη νίκη κάνοντας διαχείριση δυνάμεων στο β΄ μέρος.

το φιλμ της αναμέτρησης, φωτογραφίες και η συνέντευξη τύπου στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Παπακώστας) Παπαδόπουλος, Τζόμπο, Φωτιάδης, Τζουβάρας, Σιδηρόπουλος, Μόσχος (53 Δούφας),  Τσικόπουλος (81 Γκόλης) Τακίδης, Ζιώγας, Ρωμαίος (63 Παπουτσίδης) Χάιτας.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Τζαναβάρας) Σικαλιάς, Παγώνης, Βιτλής, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Παναγιωτούδης, Δουκάκης (62 Λαδάκης), Πινδώνης, Ιγκόρ (46′ Παβίσεβιτς), Καρλόπουλος, Μπουσινάκης (74 Μαρτσάκης).

Tsiarasd dimitris

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected