Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με ανατροπή η ΑΠΕΛ!

Με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΠΕ Λαγκαδά επικράτησε με 3-1 του Εορδαϊκού, ο οποίος άντεξε για 57′ αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ το e-ptolemeos.gr, ο Καλογιαννίδης στο 10’ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα της Πτολεμαΐδας, η οποία τελικώς λύγισε στην επανάληψη αν και στο 1ο ημίχρονο θα μπορούσε να σημειώσει ακόμα ένα γκολ σε σπουδαία ευκαιρία με το Μπαλίτσα. Μεγάλος πρωγαγωνιστής για την ΑΠΕΛ ήταν ο Νέστορας Στεφανίδης, ο οποίος αρχικά ισοφάρισε στο 57’ για να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 78’. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε και το τρίτο γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Η ΑΠΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπάρμπα στις καθυστερήσεις.

Συνθέσεις

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Καρυπίδης, Μούχαλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Κοντέων, Αχαλινόπουλος (78’ Αθανασιάδης), Πολύζος, Παυλίδης (71’ Κρυστάλλης), Στεφανίδης, Σκαθαρούδης (41’ Ντούνγκα).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ : Χρυσοστομίδης, Λιάπτσης, Λιάμης, Σεκουλίδης, Τσοχαταρίδης, Χαραλαμπίδης Μ. (86ο Χαραλαμπίδης Θ.), Μπαλίτσας, Γκελοσάνι, Καλογιαννίδης (78ο Σερασκιέρης), Τσιχράντζε (58ο Τσακανίκας), Μάγγος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected