Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει απτόητη η Νίκη! (vid)

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Νίκη κόντρα στον Πετριτή και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του πρωτοπόρου Απόλλωνα στην Κατερίνη, μείωσε τη διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στους έξι βαθμούς.

Οι κυανόλευκοι χωρίς να ανεβάσουν στροφές στο πρώτο μέρος προηγήθηκαν με τον Κορέτα στο 40’ ενώ στο 26’ είχαν πετάξει στα σκουπίδια το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδήμας, καθώς ο Ριγανάς απέκρουσε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών από τον Νικλητσιώτη. Στην επανάληψη η Νίκη ανέβασε στροφές και μετέτρεψε τα 45’ λεπτά σε παράσταση για έναν ρόλο.

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκολεύει κυρίως τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει, το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων και πέτυχε ακόμη τρία τέρματα. Στο 59’ ο Νικλητσιώτης με κεφαλιά έκανε το 2-0, ενώ στο 76’ με τον ίδιο τρόπο τον ρόλο του σκόρερ ανέλαβε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε στο 70’ τον Κορέτα.

Η Νίκη δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το σοκ της Φιλιππούπολης και σταδιακά ανεβαίνει τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά. Επόμενος στόχος για τη βολιώτικη ομάδα, η πρόκρισή της στους «4» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου (14:00), στο Δημοτικό γήπεδο των Τρικάλων.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης (83’ Χατζόγλου), Παρασκευαΐδης, Βέργος, Νικλητσιώτης, Μέτσε (78’ Βασίλιεβιτς), Κορέτα (70’ Γαρυφαλλόπουλος), Κόλα, Πετράκος

Αστέρας Πετριτή: Ριγανάς, Καλούδης, Καρβούνης, Στούπας Σπ., Τσιάβος, Γεωργοπάλης Ν., Στούπας Δ., Μάμαλος, Γεωργοπάλης Χρ. (87’ Πολύζος), Γαστεράτος (77’ Ρούμπος), Στούπας Δ. (69’ Τόμπρος)

SUPERSPORTS

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected