Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ακόμη πιο ψηλά η Πύδνα!

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί η επικράτηση της Πύδνας επί της ομάδας του Ελευθεροχωρίου που στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι του Κίτρους.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα παρόλα αυτά πήρε δίκαια τους βαθμούς της νίκης αφού σκόραρε και κατάφερε να προσθέσει ακόμα μια νίκη στη συγκομιδή της, βελτιώνοντας την βαθμολογική της θέση και πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στην κορυφή του ομίλου τον Απόλλωνα.

Στο 24΄ο Ντόσης έκανε το 1-0 για την ομάδα του μετά από ωραία σέντρα του Καραγκούνη. Με την έναρξη του 2ου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο σουτ του Τσιώλη.

Στο 50΄ και το 60΄ο Ντόσης θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά από καλή θέση και στις δυο φάσεις αστόχησε με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0. Λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες του Ελευθεροχωρίου καρδιοχτύπησαν τους γηπεδούχους αφού λίγο έλειψε να γίνει 1-1 από τον Σκρέκα αλλά έσωσε την εστία του ο Παπατολίκας κρατώντας το 1-0 για την ομάδα του.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας): Παπατολίκας, Λαζαρίδης (88΄Γούτσιος), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Τσατασαρής, Καθάριος (85΄Μακράκης), Πιαστόπουλος, Κυπαρίσσης Ν., Ντόσης, Παπαδημητρίου (65΄Κυπαρίσσης Γ.)

Ελευθεροχώρι (Μανούρας): Γιδόπουλος, Τεντολούρης, Νασιάκος (75΄Σκρέκας), Καραστέργιος (65΄Τσιγάρας), Ρόμπος, Αρετόπουλος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Μπαλτιμάς (63΄Φλιούκας), Τσιώλης, Σιαμπάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected