Κατηγορίες
Football League

Απάντησαν τα Τρίκαλα για τα περί επίθεσης στον Νίκο Κουρμπανά

 Στην έκδοση ανακοίνωσης με αφορμή την επίθεση προς τον προπονητή της Καλλιθέας Νίκο Κουρμπανά, προέβη μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα, η διοίκηση των Τρικάλων.

Σύμφωνα με αυτή η θεσσαλική ΠΑΕ, υποστηρίζει ότι λόγω της αυξημένης αστυνομικής δύναμης που υπήρχε, ήταν αδύνατο να γίνει το παραμικρό, ενώ μεταξύ άλλων έκανε λόγο για λεκτική αντιπαράθεση ««με έναν κύριο ο οποίος έβρισε χυδαία την ομάδα μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα νιώθει την υποχρέωση να απαντήσει σε διάφορα δημοσιεύματα –μυθεύματα ότι υπήρξε επίθεση στον προπονητή της Καλλιθέας κ. Νίκο Κουρμπανά από ανθρώπους της ομάδας μας. Μια λεκτική ένταση για τον αγώνα από ορισμένους πήρε έκταση με σκοπό να βλάψουν τον ΑΟΤ. Άλλωστε μπροστά σε αυξημένη αστυνομική δύναμη στα αποδυτήρια πώς ήταν δυνατόν να γίνει το παραμικρό επεισόδιο; Ενώ ποτέ στην φιλόξενη έδρα των Τρικάλων δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό, ακόμη και όταν τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Επίσης να σημειώσουμε ότι στο τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Χρήστος Γιαλιάς ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν κύριο ο οποίος έβρισε χυδαία την ομάδα μας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θεωρεί μεγάλο μέγεθος τον ΑΟΤ και δεν επιτρέπει να υποτιμάται από κανέναν. Εν κατακλείδι, η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος, διότι δεν ταιριάζει στον ΑΟ Τρίκαλα να ρίχνει λευκή πετσέτα! Θέλουμε στο πλευρό μας όλους τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected