Κατηγορίες
Διάφορα

Το δικαστήριο απεφάνθη : 12 χρόνια φυλάκιση!

Σε φυλάκιση 12 ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο Θωμάς Μητρόπουλος, μετά από μήνυση των Πούλου κι Αντιπαριώτη από την εποχή της συνεργασίας τους στο Αιγάλεω.

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του Αιγάλεω. Όπως αναφέρει το SDNA, το Ε’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκρινε ένοχο, χωρίς μάλιστα κανένα απολύτως ελαφρυντικό τον Θωμά Μητρόπουλου, μετά τη μήνυση του Στυλιανού Πούλου για απάτη και του Κώστα Αντιπαριώτη (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ) για απάτη και πλαστογραφία, από τον καιρό της συνεργασίας τους στο Αιγάλεω. Υπενθυμίζεται σχετικά με την εν λόγο υπόθεση ότι αμφότεροι είχαν τοποθετηθεί εν αγνοία τους σε διοικητικές θέσεις στον σύλλογο των δυτικών προαστίων, με αποτέλεσμα να “φορτωθούν” με σημαντικά χρέη προς ΙΚΑ κι Εφορία.

Η υπόθεση εκδικαζόταν εδώ κι 1,5 χρόνο, ωστόσο μόλις σήμερα (20/2) βγήκε η απόφαση και ήταν καταδικαστική για τον Μητρόπουλο, ο οποίος καταδικάστηκε με 8+8 χρόνια, ωστόσο η ποινή συμψηφίστηκε στα 12 χρόνια με ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση, με όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αλλά και χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον Στυλιανό Πούλο, άλλοτε γυμναστή του Αιγάλεω (εργοφυσιολόγος στο επάγγελμα), εκπροσωπήθηκε στο δικαστήριο από τους Βασίλη Μιχάλαρο, Αναστασία Γρίβα και Νίκο Κωνσταντόπουλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected