Κατηγορίες
Football League

Νίκη από την…άσπρη βούλα! (photos)

Παρότι βρέθηκε να ισοφαρίζει και να διεκδικεί μάλιστα και ένα δεύτερο γκολ, ο ΑΟΧ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Καλλιθέα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1. Δύο πέναλτι πάντως για τους γηπεδούχους ήταν αυτά που της χάρισαν τη νίκη.

Μάλιστα, στο πρώτο, με το οποίο φτάνει στο 2-1 ξαναπαίρνοντας το προβάδισμα, αποβάλλεται για τον ΑΟΧ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δαμιανάκης, καθώς βρήκε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με συνέπεια να αγωνιστεί στη συνέχεια με παίκτη λιγότερο. Μέχρι τότε και ειδικότερα με το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο ΑΟΧ είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να είναι αυτός η ομάδα που θα προηγηθεί, αλλά ο Μιχελής απέκρουσε στο 60’ το σουτ από τον Σταματή.

Η Καλλιθέα κατάφερε να προηγηθεί ουσιαστικά με το “καλημέρα” του αγώνα, αφού στο 2ο μόλις λεπτό ο Τσίπρας με σουτ “νίκησε” τον Αθανασίου για το 1-0. Στη συνέχεια ο ΑΟΧ ανέκαμψε και στο 35’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, φτάνοντας στην ισοφάριση χάρη στην προσπάθεια και το σουτ από τον Αποστολόπουλο.

Στο β’ μέρος ακολούθησαν τα δύο πέναλτι για την Καλλιθέα, με το πρώτο να υποδεικνύεται στο 63’ και με τον Λεβέντη να πετυχαίνει το 2-1, για ν’ ακολουθήσει στο 77’ το τελικό 3-1 από το νέο εύστοχο χτύπημα πέναλτι αυτή τη φορά από τον Κρεββατά, που ανατράπηκε προηγουμένως από τον Τσουκάνη.

Είναι η δεύτερη σερί λοιπόν ήττα για τον ΑΟΧ μετά από αυτή με τον Απόλλωνα, σε ένα παιχνίδι όμως που εκ των προτέρων είχε χαρακτηριστεί “ειδικών συνθηκών” λόγω του θέματος που έχει ξεσπάσει με τον Σάκη Παπαβασιλείου, που κατά πάσα πιθανότητα, αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας…

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Καλλιθέα (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Κατσικογιάννης, Μπέλης (46’ Γκίνη), Σταματάκος, Σμυρλής (58’ Κρεββατάς), Τσίπρας, Γουόρντεν (68’ Στεφάνοβιτς).

Α.Ο. Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (83’ Γεωργακόπουλος), Σταματής, Βαρούχας (72’ Λάσκαρης), Θεολόγου, Ρούνεϊ (72’ Ντούμος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected