Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το “παραμύθι” δεν είχε ωραίο τέλος…

Οι «Αλεπούδες» έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Ιταλό τεχνικό, Κλαούντιο Ρανιέρι, περίπου εννέα μήνες μετά το θαύμα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το SDNA. η είδηση μεταδόθηκε αρχικά από την «Daily Mail» και ακολούθησαν σειρά άλλων βρετανικών ΜΜΕ, τα οποία σημείωσαν ότι μετά και την ήττα από τη Σεβίλλη την Τετάρτη (2-1), ο Κλαούντιο Ρανιέρι πληρώνει συνολικά την τραγική φετινή πορεία της Λέστερ, που την έχει φέρει σε δεινή θέση όσον αφορά στην παραμονή της στην Premier League.

Ακολούθησε και η επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά του αγγλικού συλλόγου, ενώ ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αϊαουάτ Στριβανταναμπράβχα, είπε: «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρουμε εδώ και επτά χρόνια, από τότε που αναλάβαμε τη Λέστερ. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες για αυτόν».

Η διοίκηση της Λέστερ είχε εκφράσει αρκετές φορές τη στήριξή της στον Ιταλό τεχνικό μέσα στη σεζόν, όμως η θέση του γινόταν όλο και πιο δύσκολη μέσα στο νέο έτος (2017), στο οποίο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να σημειώσει γκολ!

Τα πράγματα δεν πήγαν καλύτερα για τις «αλεπούδες» στο FA Cup, καθώς γνώρισαν αποκλεισμό – σοκ από τη Μίλγουολ της τρίτης κατηγορίας, η οποία μάλιστα αγωνιζόταν για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Τη Λέστερ στο παιχνίδι της Δευτέρας με τη Λίβερπουλ αναμένεται να καθοδηγήσει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ιταλού τεχνικού, Κρεγκ Σέξπιρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected