Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διπλό παραμονής!

Τρίποντο με διπλή αξία πήρε ο Τσικλητήρας Πύλου στο Ζευγολατιό καθώς με γκολ του Άγγελου Γεωργιόπουλου κατέκτησε τη νίκη με 0-1 και βύθισε την κορινθιακή ομάδα στον πάτο της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής!

Οι Πυλιώτες… αμόλησαν καλούμπα παραμονής χάρη στο πρώτο τέρμα του νεοαηοκτηθέντα Άγγελου Γεωργιόπουλου στην κατηγορία (έχει ακόμη πέντε στην σεζόν με τον Πάμισο) και μετά από ένα μήνα έφτασαν σε μια σημαντική νίκη ουσίας αλλά και ψυχολογίας για την συνέχεια.

Οι “ροσονέρι” αγωνίστηκαν με έξυπνη τακτική και αφού στην αρχή φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Θάνου, χτύπησαν την κατάλληλη στιγμήj ενώ μετά το γκολ είχαν ακόμη δυο καλές ευκαιρίες να “κλειδώσουν” τη νίκη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365.gr

Συνθέσεις

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Σκούρτης, Ατματσίδης, Πενέσης, Ντούνης, Ποτήρης (60′ Χουσελάς), Κλαδάκης, Διαμαντόπουλος (53′ Κατσιαβρίας), Μαλαχάτης, Ζανελάρης, Ζάρκος (46′ Χρυσαφίδης), Σενάι

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θάνος, Μάνικος, Σεντεμέντες, Καραμπάς, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος (77′ Μπίζος), Κυριαζόπουλος, Γραμματικόηουλος, Κερμενίδης (88′ Σβίγγος), Ρήγας (46′ Πήλιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected