Κατηγορίες
Football League

Λυτρωτής ο Περογαμβράκης! (vid)

Δεν κόλλησε ούτε στο Ελ Πάσο ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα της Ριζούπολης φιλοξενήθηκε από την Καλλιθέα για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και μπορεί να ισοφαρίστηκε σε 1-1 στο 62′, αλλά τελικά με παλικαρίσια προσπάθεια του Κονέ και πλασέ του Περογραμβράκη πήρε τη νίκη με 2-1. Αυτή για τον Απόλλωνα ήταν η 14η εφετινή νίκη του, ενώ μετρά και τέσσερις ισοπαλίες.

Το 1-0 έκανε στο 25′ ο Αργεντινός στόπερ, Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι. Ο Ρομάνο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο υψηλόσωμος Λατινοαμερικανός με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Μιχελή. Παρά το εις βάρος της τέρμα, η Καλλιθέα δεν έπαιζε καλά, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και δεν έφτανε σε τελική. Όχι ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν ευκαιρίες, αλλά ήλεγχαν το παιχνίδι δεν κινδύνευαν.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έφτασαν στην ισοφάριση στο 62′.Ο Διονύσης Μπέλης, που φημίζεται για το καλό του πόδι, εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση, είχε δει τον Σάκη Χιώτη εκτός εστίας και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-1). Ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, που έχει ταλαιπωρηθεί εφέτος πάρα πολύ από τραυματισμούς, μπήκε στο 78′ και οκτώ λεπτά μετά λύτρωσε την ομάδα του.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Πάτας, Κατσικογιάννης (64′ Γκίνι), Μπέλης, Στεφάνοβιτς, Τσίπρας, Σταματάκος (78′ Γιαγκουδάκης), Γουόρντεν (59′ Κρεββατάς), Σταμόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος, Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης (68′ Πετρόπουλος), Αλμπάνης (78′ λ. τρ. Περογαμβράκης), Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Ρομάνο (68′ Μπαρμπόσα)

δείτε βίντεο στο FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected