Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη – χρυσάφι!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας πήρε μια ακόμα πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας με 1-0 σε βάρος του Φωστήρα, μια νίκη η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη, αν οι “βυσσινί” δεν αστοχούσαν σε δυο πέναλτι!

Έτσι η Αμαλιαδίτικη ομάδα έμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητη (έχουν προηγηθεί, η εντός έδρας ισοπαλία με την τρίτη της βαθμολογίας Ερμιονίδα, το μεγάλο διπλό στο Άργος και η ισοπαλία στη Μυτιλήνη) και δείχνει ακόμα σαφέστερα να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Οι «βυσσινί» ανέβηκαν στους 23 βαθμούς βαθμούς, απέχουν πλέον οκτώ βαθμούς από την τελευταία θέση του υποβιβασμού (εκεί πλέον έμεινε τώρα το Ζευγολατιό), είναι σαφώς πιο άνετη βαθμολογικά και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Άλλωστε, έχει κι άλλο ματς εντός να ακολουθεί (την ανεβασμένη πάντως, Αχαϊκή) και στη συνέχεια υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ζευγολατιό.

Στόχος είναι ο αμαλιαδίτικος σύλλογος, όχι μόνο να ξεμπερδέψει το γρηγορότερο με την οριστική εξασφάλιση της παραμονής (αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά του από την τελευταία θέση του υποβιβασμού, όπου φέτος πέφτει μόνο ο τελευταίος), αλλά και να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Κι αν η ανοδική πορεία συνεχιστεί, ακόμα και η 6η θέση είναι εφικτή.

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

Αστέρας (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης (89′ λ.τρ. Λούγκος), Μπουζούρας, Κασάπης, Αρβανίτης, Μπράβος (24′ λ.τρ. Μπαρδούσης), Μπαρμπαρούσης, Σταθάτος (57′ Παρασκευόπουλος), Μελετίδης, Γκαντιάγκα, Οντβόνγκ.

Φωστήρας (Νίκος Παντελής): Κουρεπίνης, Καλημέρης (92′ Κουτσούμπας), Μανδύλης, Παραράς, Μεντής, Ρόκκας (40′ λ.τρ. Σκάρος), Μήτκας, Χαρίτος, Κρολ, Δωροβίνης, Ντάφλας (60′ Μπούρας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected