Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 0-2 (photos)


“Πράσινο” το τοπικό ντέρμπι της Αλεξάνδρειας, με την ΑΕΑ να παίρνει την πολύτιμη νίκη και να διατηρεί τη διαφορά του ενός βαθμού από την κορυφή.

Σε…συνέχεια του ημιτελικού Κυπέλλου στην Επισκοπή, η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο και δεν άφησε περιθώρια στον “δικέφαλο”, που προσπάθησε με γεμίσματα κυρίως να απειλήσει τα καρέ του Καρακούτση.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι τυπικά φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με το γνωστό παιχνίδι κατοχής, πίεσαν την αντίπαλη άμυνα και δημιούργησαν αρκετές προϋποθέσεις στα καρέ του Ευαγγόπουλου.

Η πίεση των”πρασίνων” ευωδόθηκε τελικά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, όταν ο Καφές εκτέλεσε το φάουλ λίγα μέτρα κάτω από το κέντρο του γηπέδου, ο Πιπιλιάρης κινήθηκε ωραία προς την πορεία της μπάλας στον άξονα και αφού πρόλαβε τον αντίπαλο του, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ευαγγελόπουλου.

Έξι λεπτά αργότερα, η ΑΕΑ έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Ξαγοράρης έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Ευαγγελόπουλος συγκρούστηκε στην έξοδο με τον Πέτκο, η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο και με κενό τέρμα επιθετικό των “πρασίνων”, ο οποίος όμως της έδωσε ύψος και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους “πράσινους” να μην είναι μεν το ίδιο επιθετικοί ωστόσο είχαν τη μπάλα στην κατοχή της, η οποία επιβεβαιώθηκε με το τέρμα του Σαρηγιαννίδη στο 72ο λεπτό, όταν οι συμπαίκτες του άλλαξαν ωραία τη μπάλα από τα αριστερά, ο Καφές έκανε την ασίστ και ο αριστεροπόδαρος μέσος με πλασέ “έγραψε” το 0-2.

Λίγο πριν, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Καφέ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off side, ωστόσο το τέρμα του Σαρηγιαννίδη έριξε τίτλους τέλους στη σημερινή αναμέτρηση, που διατηρεί την ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη στο -1 από την κορυφή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Πίτο.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς (46′ Βασιλείου), Καρατάσιος, Κούκλας, Καραντουλαμάς, Ασλάνογλου, Κίτσας Λ.Π. (46′ Κίτσας Λ.Δ.), Κούκλης, Κίτσας Θ., Κίτσας Κ. (62′ Σούγκαρης), Κίτσας Σ.

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Καρακούτσης, Αργυρίου (75′ Νικολόπουλος), Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Ξαγοράρης, Λίτσι (72′ Γρηγοριάδης), Πέτκος, Αβραμόπουλος (83′ Γιοβανόπουλος), Κούκλας, Πιπιλιάρης, Καφές.

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected