Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το…τρένο πέρασε και από τη Μυτιλήνη! (vid)

“Τρένο” εδώ και αρκετές αγωνιστικές ο ΠΑΟ Βάρδας, έφυγε θριαμβευτής κι από τη Μυτιλήνη αφού επιβλήθηκε με 1-2 του Αιολικού στην αναμέτρηση για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο ΠΑΟΒ πέτυχε τη 11η νίκη του σε 19 ματς (έχει ακόμα 4 ισοπαλίες και 4 ήττες) και βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την τρίτη Ερμιονίδα. Αλλά και μειώνοντας πλέον τη διαφορά κι από το “βαρύ” μέγεθος της πρωτοπόρου (και ουσιαστικά βέβαιης από καιρό πρωταθλήτριας, παρά την “κοιλιά” της το τελευταίο διάστημα), Παναχαϊκής. Με την οποία, την προσεχή αγωνιστική παίζει στην Πάτρα (και η τωρινή διαφορά τους είναι πέντε βαθμοί).

Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έχει μόλις μία ήττα στα δέκα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με έξι νίκες (Χαλκίδα, Παναργειακό, Αχαϊκή, Δόξα Μεγαλόπολης, Τσικλητήρα, Αιολικό) και τρεις ισοπαλίες (στη Θήβα και στο Ζευγολατιό, καθώς και εντός έδρας με το Φωστήρα). Οι «πράσινοι» αποτελούν ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που δύσκολα ηττάται, καθώς συνολικά τους τελευταίους τρεις μήνες έχει ηττηθεί μόνο από την Ερμιονίδα σε μια κακή παρένθεση με την εμφάνιση εκείνης της μέρας.

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πολλαετίδης): Ζαχαρής, Ιωαννίδης, Τόλιας, Τάχιας, Κεσίδης (59’ Παληγεώργος), Κριπιντίρης, Λαλάς (71′ Ντάμπος), Πάλλα, Χρήστου, Μανουσάκης, Ευσταθίου.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Κοκκίνης, Γ. Πολίτης, Καρούτης, Μητρόπουλος (75′ Καλογερόπουλος), Ντόμας (89′ Πατάπης), Σαμπανέι (90′ Παλιάτσας).

SportLesvos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected