Κατηγορίες
Football League

Με Βαρούχα το πολύτιμο τρίποντο! (photos)

Ο ΑΟΧ έκανε το χρέος του απέναντι στον Παναιγιάλειο τον οποίο κατάφερε να κερδίσει πιο εύκολα απ’ ό,τι δηλώνει το τελικό σκορ 1-0. Με την… εγγύηση του Στέφανου Βαρούχα, το γκολ για τους νικητές στο 34ο λεπτό.

Μια νίκη που είναι η πρώτη μετά από δύο σερί ήττες και σίγουρα λειτουργεί ευεργετικά, ώστε ο ΑΟΧ να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που έχει από το 2017 και μετά.

Το παιχνίδι στο Μάλεμε δεν είχε πολλές φάσεις, με τον ΑΟΧ παρόλα αυτά να δείχνει αρκετά καλύτερος του αντιπάλου του, από τον οποίο ουσιαστικά κινδύνευσε σε δύο φάσεις, με την εξ επαφής κεφαλιά από τον Τσιλιγκίρη στο 16’, την οποία εξουδετέρωσε ο Αθανασίου, αλλά και στο 89’ όταν ο Γκούφας μέσα από την περιοχή του ΑΟΧ σούταρε άστοχα.

Το γκολ ήρθε στο 34’ όταν μετά το γύρισμα από τον Σταματή, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα των φιλοξενούμενων, για να καταλήξει στα πόδια του Βαρούχα, που σκόραρε με σουτ.

Ο ΑΟΧ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φουρλάνου, που δεν παίζει έτσι στο επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Σημειώνεται ότι το παιχνίδι παρακολούθησε όρθιος καθ’ όλη τη διάρκειά του, ο νέος προπονητής του ΑΟΧ, Νίκος Παντέλης, εξωτερικά του χώρου των αποδυτηρίων του γηπέδου του Μάλεμε.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Ηρακλής, Βασιλείου, Τσουκάνης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος (92′ Θεολόγου), Σταματής (90′ Γεωργακόπουλος), Βαρούχας (63′ Μηλιώτης), Ρούνεϊ,

Παναιγιάλειος (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρέλλας (75′ Γκούφας), Καζναφέρης, Μπλούζας, Τρίκαλα (86′ Βουτσιώτης), Μωυσίδης (45′ λ.τρ. Παναγιώτου, Τσιλγκίρης, Σκαρτσίλας, Ξόμπλιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected