Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Η διάλυση τους έφερε σε νέους σταθμούς!

Εν μια νυκτί -αν και τα προβλήματα ήταν γνωστά- ο Πανθρακικός έσβησε το όνομα του από τα Εθνικά πρωταθλήματα στη μέση της σεζόν και το ρόστερ της ομάδος έπρεπε να βρει άμεσα την επόμενη στάση της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το thrakisports.gr, η χρονική περίοδος της πτώσης του Πανθρακικού δεν ήταν καθόλου καλή για τους παίκτες της ομάδας καθώς η ανακοίνωση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Football League έγινε 5 μέρες πριν λήξει η προθεσμία των μεταγραφών σε κάθε ομάδα. Παρόλο που δόθηκε παράταση για τους ελεύθερους παίκτες αλλά και για εκείνους που είχαν μείνει εν προκειμένω άνεργοι από το πουθενά, η κατάσταση ήταν δύσκολη καθώς κάθε ομάδα είχε σχεδόν κλείσει τις μεταγραφές και είχε πάρει τους παίκτες που χρειαζόταν.

Τελικά »κάθε κακό αμιγές καλού» και το μεγαλύτερο ποσοστό των πρώην παικτών του Πανθρακικού κατάφεραν να βρουν ομάδα και να μην μείνουν άνεργοι μέχρι το τέλος της σεζόν. Κατά βάση οι περισσότεροι βρίσκονται σε ομάδες της Football League ή της Γ’ Εθνικής εκτός από τον Στέλιο Ηλιάδη που θα φορέσει τη φανέλα της Βέροιας, του Κώστα Πλέγα που επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τα παιδιά των υποδομών που είχαν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανθρακικό και πλέον θα αγωνίζονται στις υποδομές του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μέχρι τώρα μόνο τρεις παίκτες δεν έχουν βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας τους. Ο πρώτος κι εκείνος που προκαλεί εντύπωση είναι ο Γιώργος Τζελέπης, ο οποίος από μικρή ηλικία είχε στρέψει όλα τα φώτα πάνω του με το ταλέντο του. Ο 17χρονος τερματοφύλακας θα έπρεπε να ήταν από τους πρώτους που θα έβρισκε ομάδα λόγω του ταλέντου και της αναγνωρισιμότητας του αλλά είναι εκείνος έμεινε στο «ράφι» και λόγω σχολείου … αν και φήμες των έστελναν και σε ιστορικές ομάδας της Βόρειας Ιταλίας!

Ο δεύτερος και εξίσου ταλαντούχος είναι ο Χάρης Ψάλτης ο οποίος είχε υπογράψει από το 2014 επαγγελματικό συμβόλαιο με την μεγάλη ομάδα του Πανθρακικού. Ο 20χρονος μέσος παραμένει στη Κομοτηνή λόγω των σπουδών του αλλά δεν αγωνίζεται σε καμία ομάδα ούτε σε τοπικό επίπεδο.

Ο τρίτος είναι ο Γιάννης Μωραϊτης ο οποίος ήρθε φέτος στην ομάδα του Πανθρακικού και είχε πολύ καλή εικόνα για την ηλικία του.

Αναλυτικά :

Τερματοφύλακες

Θανάσης Γκαραβέλης (Παναιγιάλειος), Γιώργος Τζελέπης (Ελεύθερος), Κώστας Παπαδόπουλος (Ηρακλής Κ20)

Αμυντικοί

Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Κισσαμικός), Κώστας Γκιντίδης (ΠΑΟΚ Κ20), Γιάννης Μωραΐτης (Ελεύθερος), Κώστας Κάρδαρης (Aγ. Ιερόθεος), Απόστολος Βλαχόπουλος (ΠΑΣ Γιάννινα Κ20), Δημήτρης Μυρθιανός (Πανθηραικός), Παναγιώτης Πετρούσης (Απόλλων Καλαμαριάς), Μανώλης Ρουσσάκης (Ερμής Ζωνιανών), Ηλίας Πολίμος (Παναχαική)

Μέσοι

Αχμέτ Φουρκάν (Δόξα Προσκυνητών), Αλέξανδρος Μπεκατώρος (ΑΕ Καραισκάκης), Κώστας Πλέγας (Επιστροφή στον Ολυμπιακό), Στέλιος Ηλιάδης (Βέροια), Βασίλης Γαβριηλίδης (Πανσερραϊκός), Θανάσης Κυριαλάνης (ΠΑΟΚ Κ20), Θεοχάρης Ψάλτης (Ελεύθερος), Νίκος Μήλιος (Αιγινιακός), Νίκος Κουσίδης (ΑΕ Καραισκάκης), Γιώργος Κωστίκος (Πύδνα Κίτρους), Μπερτράν Ρομπέρ (Τρίκαλα)

Επιθετικοί

Γιώργος Νικόλτσης (Κισσαμικός), Μηνάς Χαλκιαδάκης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Μπάμπης Ζυγκερίδης (ΑΕ Καραισκάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected