Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διάφορα

DoctorWash – Metal Experts : “Δίπλα σε όσους πασχίζουν καθημερινά για την ανάπτυξη και το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”

Το χθεσινό (2/3) δημοσίευμα του SportsUp, το οποίο αφορούσε το ευχαριστήριο του ΑΟ Μαρίνας στις εταιρίες “DoctorWash” και “Metal Experts” στην Επισκοπή, έφερε και πάλι στην επιφάνεια την τεράστια στήριξη των εν λόγω επιχειρήσεων στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, ιδιοκτήτης των δύο εταιριών, θέλησε να επαναλάβει τη συμπαράσταση του στους συλλόγους αλλά και να τονίσει με έμφαση πως θα βρίσκεται δίπλα στις προσπάθειες που έχουν αποκλειστικά στόχο στη προώθηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά :

“Τα τελευταία χρόνια έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι βρισκόμαστε κοντά σε πάρα πολλά ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά και όχι μόνο σωματεία και συλλόγους της περιοχής. Έχουμε αποφασίσει να χαράξουμε αυτήν την οικονομική πολιτική στήριξης προς τα σωματεία όχι για λόγους προβολής ούτε για να απολαύσουμε τα σχεδόν ανύπαρκτα αντισταθμιστικά οφέλη, αλλά γιατί έχοντας ασχοληθεί χρονιά με τα διοικητικά την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας, ξέρουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πασχίζουν καθημερινά για την ανάπτυξη και το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς από την πλευρά μας, υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε κάθε αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται χωρίς να διεκδικούμε τίποτα, τόσο από τα σωματεία όσο και τον κόσμο τους. Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους αυτούς που έχουν αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο της προώθησης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected