Κατηγορίες
Basket

ΓΑΣ Έδεσσας – ΑΟΚ Γουμένισσας 46-39

Την πρώτη του νίκη πέτυχε η παιδική ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» επί του ΑΟΚ Γουμένισσας με 46-39.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο 1ο δεκάλεπτο καθώς από την ομάδα της Έδεσσας σκόραρε ο Σταυρόπουλος, ενώ για την ομάδα της Γουμένισσας το σκοράρισμα είχε αναλάβει ο Γιάντσης. Το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 8-9 υπέρ της Γουμένισσας.

Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα της Γουμένισσας ήταν καλύτερη και κατάφερνε να συντηρεί μια διαφορά 5-6 πόντων. Η ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» δεν μπορούσε να ελέγξει τα αμυντικά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα η ομάδα της Γουμένισσας να σκοράρει με δεύτερες και τρίτες επιθέσεις από επιθετικά ριμπάουντ. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα των φιλοξενούμενων μπροστά στο σκορ με 24-18.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΓΑΣ εμφανίστηκε καλύτερος στην άμυνα με «μπροστάρηδες» τους Συμεωνίδη και Τεντζέρη και κατάφερε να ελέγξει τα αμυντικά ριμπάουντ. Στην επίθεση με πρωταγωνιστές τους Καϊλίδη, Δουλκερίδη Γάτσο και Παπαδόπουλο έφτανε στο αντίπαλο καλάθι και σταδιακά πήρε ένα προβάδισμα 4-5 πόντων. Το τέλος του αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» με 46-39.

Διαιτητής: Χατζηχαρίσης

Δεκάλεπτα: 8-9, 18-24 (ημιχ.), 30-32, 46-39(τελικό)

«Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» (Τσολάκης): Δουλκερίδης 11(1), Καιλίδης 12, Σταυρόπουλος 9, Τσερβένης Ν., Τσερβένης Β., Τεντζέρης 2, Ρέππας, Καφετζής, Γάτσος 7(1), Συμεωνίδης 2, Παπαδόπουλος 3, Βλαδίκας

ΑΟΚ Γουμένισσας : Γλαύτσης, Γιάγκος, Κώστας 18(2), Γιάντσης 16(2), Αγγελοστογίαννης 3(1), Παπαγεωργίου 2, Γέγας, Σπήλιος, Δίγκας, Τζάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected