Κατηγορίες
Basket

ΑΟΚ Γουμένισσας – ΑΟΚ Βέροιας 47-71

Εξαιρετική εμφάνιση του ΑΟΚ Βέροιας στη Γουμένισσα του Κιλκίς και απομένει πλέον μια νίκη για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Α ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο που βρήκε αντίσταση από τον τοπικό ΑΟΚ, πήρε μια εύκολη νίκη (και ενώ πολλές ομάδες δυσκολεύτηκαν στη συγκεκριμένη έδρα) και αν πετύχει το αυτονόητο κόντρα στον Βατανιακό το επόμενο Σάββατο, αποκτά το απόλυτο προβάδισμα έδρας ενόψει play off.

Για τους Ημαθιώτες, αγωνίστηκε για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα από τον Αιγινιακό, Δημήτρης Παπουλίδης, ο οποίος σε 10 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 8 πόντους και έδειξε πως θα βοηθήσει πολύ στη συνέχεια, κυρίως μέσα στη ρακέτα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Γκανάς αγωνίστηκε με ίωση, ενώ ο Θωμάς Τούσας χρησιμοποίησε και πάλι παίκτες από το παιδικό τμήμα του συλλόγου, που βοήθησαν σημαντικά όσο αγωνίστηκαν.

Τα δεκάλεπτα : 14-18, 27-46, 36-59, 47-71

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 3, Ουσουλτζόγλου 4, Χρυσάφης, Γκανάς 2, Βοργιαζίδης 2, Παπουλίδης 8, Καπνάς 6, Αλευρίδης 1, Μάντσος 20 (1), Λέφας 8, Γκεκόπουλος 4, Γιαννουζάκος 13 (3)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected