Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Ατρόμητος Διαβατού 1-2

Μέσα από τα χέρια του έχασε το παιχνίδι ο ΜΑΣ Βεργίνας, που παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Απεναντίας, ο Ατρόμητος έπραξε όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Με την εμπειρία του και χωρίς να ενθουσιάσει με την απόδοση του, κατάφερε να γυρίσει το ματς και παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο τέρμα, βρήκε τον τρόπο να πάρει το 7ο φετινό τρίποντο.

Οι νεοφώτιστοι, παίζοντας πλέον χωρίς σκοπιμότητες και με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση τοςυ, έβαλαν δύσκολα στον Ατρόμητο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 14′ όταν ο Χατζάρας εκτέλεσε το φάουλ προς τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, ο Φραδέλος έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε τη σέντρα προς τη μικρή περιοχή και ο Αναστασιάδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Νικολαΐδη.

Στο 24′ η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά το πλασέ του Χερίδη από πλάγια θέση, απέκρουσαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Ατρομήτου.

Και ενώ ο ΜΑΣ φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι και να μην απειλείται ιδιαίτερα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 37′ α φέρουν το ματς στα ίσια, με το δεύτερο γκολ του Αντώνη Αρβανιτίδη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, χωρίς τη μεγάλη φάση στα επόμενα 10 λεπτά, ωστόσο στο δεύτερο μέρος το ματς απέκτησε έναν πιο γρήγορο ρυθμό, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, σε έναν ομολογουμένως δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τους Κατσιγιαννόπουλο και Χερίδη, ωστόσο το γκολ που έψαχναν εναγωνίως, ήρθε για την αντίπαλη ομάδα και συγκεκριμένα στο 74′ όταν ο Ζερδαλής βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούβαρου, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν έλειψαν οι ευκαιρίες (όχι όμως κλασικές) ενώ ο ΜΑΣ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θεοχαρόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Πίτο

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ., Θεοδώρου, Θεοχαρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γιαννακίδης, Χατζάρας (85′ Κώστας), Αναστασιάδης (80′ Χερίδης Κ.), Κατσιγιαννόπουλος (69′ Κοσμανίδης), Φραδέλος, Χερίδης Χ.

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Αρβανιτίδης, Φαρμάκης, Παγγούρας, Δημητριάδης, Βοργιαζίδης, Τσιολάκης, Γκιάλπη (46′ Λιλιόπουλος), Τεπετός (86′ Μανιόπουλος), Ζερδαλής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected