Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Τεσσάρα” οι Πόντιοι!

Εμφατική νίκη με την οποία παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς επικρατώντας με 4-1 της ΑΠΕΛ.

Οι κοκκινόμαυροι ήταν εντυπωσιακοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και μετέτρεψαν το ματς σε δικό τους σόου, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και έχοντας τρία δοκάρια!

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, η ΑΠΕΛ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 13′ με τον Αχαλινόπουλο να πλασάρει από καλή θέση και τον Μένκα να μπλοκάρει. Στο 22′ ο Κυβελίδης δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, όμως πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ: Από κόρνερ του Ν Λουντούλου, με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Οι «ροσονέρι» ανέβασαν στροφές και στο 39 πέτυχαν το 2-0 με τον Συμελίδη, που με περίτεχνη ενέργεια και πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ρίζου.

Στο δεύτερο ο Απόλλων όχι απλά δεν κατέβασε ταχύτητα, αλλά μετέτρεψε το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο. Στο 55′ ο Κυβελίδης από κλέψιμο και ασίστ του Πόποβιτς έκανε το 3-0, ενώ το 4-0 πέτυχε ο Κροάτης με δυνατό σουτ στο 65′. Οι «ροσονέρι» είχαν και τρία δοκάρια ένα (εξωτερικό) με Κυβελίδη στο 51′ κι άλλα δύο οριζόντια με Κυβελίδη και Πόποβιτς.

Στο 67 ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γεωργιάδη για χτύπημα στον Αθανασιάδη ενώ η ΑΠΕΛ έβαλε το γκολ της τιμής με τον Νέστορα Στεφανίδη

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαρανταντίδης, Κυβελίδης (Λιώνης), Σαμαράς, Καπίας, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν Λουντούλου, Πόποβιτς (Φάμπιο), Καλαϊτζίδης.

ΑΠΕ Λαγκαδά: Ρίζος, Καραμπάς, Τριανταφυλλίδης, Αθανασιάδης, Καραμανλής, Κοντέων, Ντότνγκα (Παυλίδης), Καλούδης, Στεφανίδης, Πολύζος, Αχαλινόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected