Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Θετικό το αποτέλεσμα μόνο για τους φιλοξενούμενους (vid)

Ο Παναρκαδικός αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον ΑΟ Ζευγολατιού για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι “πράσινοι” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τον τρόπο που θα ήθελε ο Παναρκαδικός καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Χουσελάς κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, με τον Βατουσιάδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καπετάνου, για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να απειλούν και στο 36′ βρέθηκαν κοντά στο 2-0. Ο Χουσελάς αφού προσπέρασε δύο αντιπάλους του εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

το φιλμ της αναμέτρησης στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος (58′ Σαλαπάτας Π.), Γκρόσιος, Αρώνης (50′ Βελισσάρης), Δήμος, Κυριακόπουλος, Μέλλος, Σταθόπουλος, Σαλαπάτας Τ., Πούτσης (72′ Καδάς), Γιουκούδης

ΑΟ Ζευγολατιού: Σκούρτης, Σιγάλας, Γιουβανέλλης (50′ Σενάϊ), Ντούνης, Ποτήρης, Κλαδάκης, Ζανελάρης, Βατουσιάδης, Χρυσαφίδης (78′ Διαμαντόπουλος), Χουσελάς (73′ Καραγκούνης), Μαλαχάτης

Arcadia Sports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected