Κατηγορίες
Γενικά

Στη διάθεση του Σκίμπε ο…Ζέκα!

Ελληνική υπηκοότητα απέκτησε και επίσημα ο Ζέκα, εκπληρώνοντας μία εκπεφρασμένη εδώ και καιρό δική του επιθυμία. 

Σύμφωνα με το sentragoal, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της πολιτογράφησής του με την ορκωμοσία του και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμος και για την εθνική Ελλάδας, αφού δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με την Πορτογαλία κι έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πολιτογραφήκε Έλληνας και απομένει η ορκωμοσία του. «Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είπε στο site του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το ήθελα καιρό. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα όλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη και με αποδέχθηκαν. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χρειάζεται να ορκιστώ για ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφόσον γίνει αυτό θα μπορέσω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα αφού με το ελληνικό διαβατήριο πλέον θα έχω δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον ήταν όνειρό μου να βοηθήσω την Ελλάδα με τον τρόπο μου, όπως με βοήθησαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια».

H διαδικασία της ελληνοποίησής του είχε αρχίσει από πέρυσι τον Ιούνιο και στον Παναθηναϊκό  δεν μπορούσαν να φανταστούν τότε, ότι θα ήταν τόσο χρονοβόρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected