Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Οι έδρες και η ημερομηνία των ημιτελικών του Κυπέλλου Γ Εθνικής

Αλλαγή ημέρας για τον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Γ Εθνικής, ανάμεσα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ τις δύο ομάδες, η αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Κυριακή 26/3 και ώρα 14.30, ενώ έδρα του ημιτελικού ορίστηκε το ΔΑΚ Γρεβενών.

Αναλυτικά :

“Με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου Γ’ Εθνικής Κατηγορίας σας γνωρίζουμε ότι ο ημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής μεταξύ των ομάδων, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΓΣ – ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΕ, ορίζεται να διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στο ΔΑΚ Γρεβενών με ώρα έναρξης την 14:30′.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα γίνει εφαρμογή του άρθρου 20 παρ. 9 του ΚΑΠ. Το παρόν έγγραφο επέχει θέση έγκρισης από την ΕΠΟ ως Διοργανώτριας Αρχής. Εκ των προτέρων ευχαριστούμε την ΕΠΣ Γρεβενών για την φιλοξενία και την διοργάνωση του αγώνα.”

Την ίδια ημέρα και ο άλλος ημιτελικός

Και ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, οι ημιτελικοί είχαν οριστεί αρχικά στις 29/3, τελικά οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαρτίου, όπου δεν θα υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στους ομίλους της Γ΄ Εθνικής.

Μια ημερομηνία που βολεύει τα σωματεία που δεν θα χρειαστεί να δώσουν συνεχόμενα ματς Κυριακή, Τετάρτη, Κυριακή.

Το ματς ανάμεσα στην Αχαϊκή και την ΑΕ Κηφισιάς θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Άργους και ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Απόλλων Καλαμαριάς-Α.Ε. Καραϊσκάκης στον μεγάλο τελικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected