Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Κύρου, το κύπελλο και ο μέντορας Διονύσης Γρηγορόπουλος

Κάθε επιτυχία, κάθε διάκριση και τελικά κάθε τίτλος, μπορεί να θέλει την καθημερινή δουλειά και την προσπάθεια, χωρίς όμως τη σωστή καθοδήγηση, δύσκολα να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο.

Αυτό ισχύει βεβαίως και για τον Ημαθιώτη τερματοφύλακα του ΠΑΟ Κουφαλίων, Γιώργο Κύρου, ο οποίος πανηγύρισε σήμερα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας, όντας μάλιστα μέλος μιας ομάδας που αγωνίζεται μία κατηγορία παρακάτω σε σχέση με τη Νίκη Μεσημερίου.

O 23χρονος γκολκίπερ έχει συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή πορεία των “κυανολεύκων” και ειδικά στο Κύπελλο, θεωρείται ο “από μηχανής Θεός” της ομάδας, καθώς στον ημιτελικό με τον Ελευθεριακό, απέκρουσε τρία πέναλτι στη ψυχοφθόρο διαδικασία που ακολούθησε της ημίωρης παράτασης.

Μέντορας του πρώην τερματοφύλακα των Αιγινιακού και ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι ο Διονύσης Γρηγορόπουλος (φωτ), με τον οποίο δουλεύει ατομικά επί πολλά χρόνια και σίγουρα αποτελεί τον άνθρωπο που έδωσε τα φώτα του για να φτάσει ο Γιώργος Κύρου στο φετινό νταμπλ στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

Και εις ανώτερα Γιώργο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected