Super League 1

Oι τερματοφύλακες έκλεψαν την παράσταση! (vid)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το παιχνίδι στα Γιάννενα, ένα αποτέλεσμα που είναι απόλυτα δίκαιο βάση της εικόνας των δύο ομάδων.

Τα «καναρίνια» είχαν μεν «πρόβλημα» στο πρώτο ημίχρονο κυρίως από τη πλευρά του Ζάιρο, στο δεύτερο μισό το ματς ήταν πιο ισορροπημένο και σε γενικές γραμμές οι «κυανοκίτρινοι» απέσπασαν τον βαθμό με σχετική ευκολία.

Δοκάρι για τον Παναιτωλικό, τρεις σπουδαίες επεμβάσεις του Κυριακίδη, μία εκπληκτική του Πασχαλάκη και γενικότερα καλός ρυθμός και όμορφο ποδόσφαιρο σχημάτισαν την εικόνα του πρώτου μέρους, που αδικείται από το 0-0.

Πλήρης αλλαγή σκηνικού στο δεύτερο μισό, όπου δεν σημειώθηκε ούτε μία αξιόλογη φάση (!), με το παιχνίδι να παρακολουθείται δύσκολα.

Η ομάδα της Ηπείρου έμεινε για τρίτη αγωνιστική μακριά από τις νίκες, ανεβαίνοντας στους 33 βαθμούς και μένοντας έτσι στην 9η θέση μετά από 24 αγώνες. Μία θέση πιο κάτω ο Παναιτωλικός, με 27 πόντους, αδιάφορος ουσιαστικά για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, όπως άλλωστε και ο ΠΑΣ.

Ο ΠΑΣ ήταν αυτός που έδειξε περισσότερη διάθεση να βγει μπροστά και να απειλήσει, έχοντας τον Ζάιρο σε κέφια, μη μπορώντας ωστόσο να φτιάξει μια πραγματικά μεγάλη φάση στην περιοχή του Κυριακίδη.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος (σοβαρά) για το 0-1 στο 24’, με τον Μπράβο να βρίσκεται στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Μιχαήλ, την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του έπειτα από το φάουλ του Πάουλο και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη!

Αμέσως μετά, ο Κυριακίδης σταμάτησε τον Ζάιρο για να ακολουθήσει ένα δεκάλεπτο φοβερού ρυθμού και από τις δύο ομάδες. Και πάλι ο Κυριακίδης, ήταν αυτός που σταμάτησε τον Μπουκουβάλα στο 32’, με τον ΠΑΣ να βγάζει τώρα πολύ εύκολα φάσεις στα καρέ του Παναιτωλικού, ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκλεισε… τριάδα, σταματώντας αυτή τη φορά τον Γιάκο στο 36’ μετά από ωραία κάθετη του Ζάιρο.

Ο Παναιτωλικός, απάντησε με σουτ του Πάουλο στο 45’, για να μας προσφέρει ο Πασχαλάκης ίσως την απόκρουση της αγωνιστικής και να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος -απροσδόκητα- χωρίς τέρματα.

Σαν να πατήθηκε ένα κουμπί και το δεύτερο ημίχρονο δεν έμοιαζε σε τίποτα απολύτως με το πρώτο. Ο καλός ρυθμός πήγε περίπατο, οι ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν ενώ δεν αποτελεί υπερβολή πως δεν σημειώθηκε ούτε μία αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με το 0-0 να έρχεται φυσιολογικά.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο, Μπέριος, Γιάκος (Κοζορώνης 75’), Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες (Βιδάλ 74’), Μπουκουβάλας (Κούτρης 69’), Κόντε, Τζημόπουλος.

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Ρότσα, Μάκος (Λόπες 46’), Μπράβο, Πάουλο, Κλέσιο (Ρόσα 64’), Ρέι (Μουνιός 82’), Παπαδόπουλος.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected