Κατηγορίες
Football League

Απάντηση με βαρείς χαρακτηρισμούς από Μουρτζιάπη στον Νίκο Καρύδα (audio)

Ο Θανάσης Μουρτζιάπης, εργοφυσιολόγος και πρώην συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για τα όσα ειπώθηκαν αναφορικά με την φυσική κατάσταση των παικτών του Άρη.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Κωστένογλου: «Με το μάτι κατάλαβαν αυτοί τι έγινε; Με ποια στοιχεία είπαν ότι είπαν; Ο κ. Καρύδας είπε ότι τα εργομετρικά είναι άχρηστα. Με τι ιδιότητα το λέει αυτό; Γιατί έχει κάνει και τον βοηθό προπονητή και τον γυμναστή, τι είναι επιτέλους ο κ. Καρύδας; Τον αμφισβητώ ναι, όταν κάποιος λέει κάτι με το μάτι, τον αμφισβητώ. Όταν λέει ότι τα εργομετρικά είναι άχρηστα σημαίνει ότι βγάζει άχρηστη μια επιστήμη σαν την εργοφυσιολογία. Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τον κάθε… γυμναστάκο. Ας έρθει σε κάποια σεμινάρια μου για να μάθει…

Η προετοιμασία ξεκίνησε τον Αύγουστο και το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει στις 15-20 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησε τέλος Οκτωβρίου. Η ομάδα ήταν πολύ καλή στην αρχή της σεζόν και στα δεύτερα ημίχρονα πήγαινε μια χαρά. Άμα θυμηθείτε τα παιχνίδια ένα-ένα , θα καταλάβετε τι θέλω να πω.

Για να το ξέρει όλος ο κόσμος, ο γυμναστής δεν μπορεί να υπολογίσει προπονητικές επιβαρύνσεις, μόνο η επιστήμη και εργοφυσιολόγοι μπορούν να το κάνουν.

Θέλω να πω ότι εμείς προσφερθήκαμε να ενημερώσουμε τους ανθρώπους τους Άρη και κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία αλλά δεν μας πήρε ποτέ τηλέφωνο κανένας. Δεν θέλαμε να δικαιολογηθούμε, αλλά να προσφέρουμε πληροφόρηση για να μπορέσει ο Άρης να πάει καλύτερα».

Στην περίοδο της προετοιμασίας υπήρχαν παράπονα από τους ποδοσφαιριστές;

«Οι ποδοσφαιριστές κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους, πάντα υπάρχουν κάποιες γκρίνιες. Γενικά στο ποδόσφαιρο έτσι είναι τα πράγματα, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τους ποδοσφαιριστές, αυτοί εκτελούσαν σωστά , ότι τους λέγαμε».

Πότε κάνατε τελευταία φορά εργομετρικά;

«Τον Νοέμβριο και μάλιστα ήταν πολύ καλά».

Ακούστε τα λεγόμενα του ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected