Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κυπελλούχος Κοζάνης η ΑΕΠ! (photos)

Κυπελλούχος ΕΠΣ Κοζάνης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε η ομάδα της ΑΕ Ποντίων, κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό της Τετάρτης την ομάδα της Κοζάνης με σκορ 1-0.

Ο «ήρωας» και ο «χρυσός» σκόρερ για τους Πόντιους ήταν ο Στράτος Ζερβανταρίδης, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού στο 62ο λεπτό.

Μπροστά σε περίπου 1000 φιλάθλους και από τις δύο πλευρές, Α.Ε. Ποντίων και Κοζάνης «μονομάχησαν» με έπαθλο το Κύπελλο της ΕΠΣ Κοζάνης.

Από τη μία πλευρά η ομάδα του κύριου Σαμαρά ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κερδίσει και την περασμένη χρονιά, ενώ από την άλλη οι παίχτες του κύριου Παπαδόπουλου «διψούσαν» για αυτόν τον τελικό, θέλοντας να ανέβουν ψυχολογικά, κερδίζοντας ένα τρόπαιο.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την Κοζάνη να κυριαρχεί σε όλους τους χώρους του πρώτου ημιχρόνου, και την ΑΕ Ποντίων να ισορροπεί το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, κερδίζοντας και την κατοχή της μπάλας.

Μπορεί η οι «ερυθρόλευκοι» να έχασαν περισσότερες και πιο κλασσικές ευκαιρίες στην αναμέτρηση, αλλά οι «Πόντιοι» ήταν αυτοί που τελικά βρήκαν τον τρόπο με τον Ζερβανταρίδη να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και να κατακτήσουν και πάλι το Κύπελλο.

Σίγουρα η ομάδα της Κοζάνης θα τα βάλει με την ατυχία της αλλά και την αστοχία της, αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί καμία από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, πράγμα που το «πλήρωσε» στο τέλος.

Να τονίσουμε πως διεξήχθη ένας Τελικός, γιορτή του ποδοσφαίρου, χωρίς να συμβεί το παραμικρό τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες.

το φιλμ της αναμέτρησης στο top-sport.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ποντίων: (Σαμαράς) Βίδρας, Ντούκα, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης (63’ Πασχαλίδης), Λιάμης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος, Ακριτίδης, Ίττης, Σαββούδης (90’ Τσίλης), Παπαγαθονίκου (85’ Κεΐσογλου)

Κοζάνη: (Παπαδόπουλος) Πατουλίδης, Παπαδόπουλος, Φωλίνας, Ευθυμιάδης (83’ Καζαντζίδης), Πουλατσόγλου, Τσικόπουλος, Χαματάι (76’ Πουτογλίδης), Κοτζατίσογλου (55’ Τακίδης), Τζερεμές, Τραυλός, Δούμας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected