Γ Εθνική / Τοπικά

Το “Χ” δεν βόλεψε κανέναν! (vid)

Η Νίκη Βόλου δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το γκολ με το οποίο προηγήθηκε στο 21’ με τον Παπαδήμα και πέταξε δύο πολύτιμους βαθμούς καθώς η Πύδνα εκμεταλλεύτηκε την μέτρια εικόνα των γηπεδούχων στο 2ο μέρος και ισοφάρισε στο 73’ με σκόρερ τον Τσατσαρή.

Το τελικό 1-1 πετάει έξω από την κούρσα του πρωταθλήματος και τις δύο ομάδες καθώς έμειναν πολύ πίσω από την κορυφή, που την «καβάτζωσε» για τα καλά ο Απόλλων Λάρισας μετά και το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου στο Ελευθεροχώρι.

Η Νίκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, κέρδισε τις μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πίεσε ψηλά κι εκμεταλλευόμενη για ακόμη μία φορά τα στημένα, προηγήθηκε με τον Παπαδήμα στο 21΄. Ο Κόλα εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα σε δεύτερο χρόνο έφτασε στον Παπαδήμα, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Νίκη. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί και στο 3ο λεπτό όταν ο Γαρυφαλλόπουλος με κούρσα από την μεσαία γραμμή έφτασε απέναντι από τον Πατσιογιώργο, με νικητή τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων. Η αντίδραση της Πύδνας ήταν υποτονική και απείλησε μόνο με στημένα. Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Παπαδήμας ήταν ο κορυφαίος του ημιχρόνου τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα όσο και στα επιθετικά του.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου: Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Πετράκος, Βέργος (82′ Σκοπελίτης), Νικλητσιώτης, Κόλα (77’ Κορέτα), Μέτσε, Γαρυφαλλόπουλος

Πύδνα Κίτρους: Πατσιογιώργος, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Σαμουηλίδης, Τσατσαρής, Καθάριος (79’ Στούμπος), Ντόσης, Παπαδημήτριου (58’ Πιαστόπουλος), Ιορδανίδης, Κυπαρίσσης Ν.

SUPERSPORTS GR

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected