Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ισόπαλο το αποτέλεσμα στο τοπικό ντέρμπι (vid)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 τελείωσε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον γηπεδούχο Τηλυκράτη και στο φιλοξενούμενο Εθνικό Φιλιππιάδας, δύο ομάδες της ίδιας ΕΠΣ, της Ένωσης Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η ομάδα του κ. Γιάννου άνοιξε το σκορ στο 10΄ του πρώτου μέρους, για να απαντήσει η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά στο 60΄ λεπτό και παρότι οι γηπεδούχοι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα περίπου για 25 λεπτά, ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν το τρίποντο.

Οι «κυανέρυθροι» πέταξαν στα σκουπίδια ένα ολόκληρο 45λεπτο, αφού πέραν μιας υποψίας φάσης σε ένα σουτ του Καταγή από σέντρα του Βρεττού, δεν έκαναν τίποτα αξιόλογο στο πρώτο ημίχρονο, που τους βρήκε να είναι πίσω στο σκορ, ύστερα από την ψυχρολουσία του 0-1, που δέχθηκαν στο 10΄ λεπτό ύστερα από όμορφο συνδυασμό του Μπαλογιάννη με τον Μπαστάνη, από αριστερά με τον τελευταίο να πετυχαίνει το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες στα πρώτα 45 λεπτά.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sportime24

Συνθέσεις

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βρεττός, Καταγής, Πολυχρωνάκης, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης(46΄ Γεωργάκης), Καλογερής(58΄ Κοντογιάννης), Κτενάς, Περιστέρης, Παπαδόπουλος (67΄ Τσελάι), Μακρυγιάννης.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς, Τσιφλίδης, Τσουλιάης (75΄ Λέντζος), Μπαστάνης, Κουμπής, Παπακίτσιος (87΄ Κορέσι), Μπαλογιάννης, Μιχάλης.

Tilikratis Lefkadas Official

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected