Κατηγορίες
Football League

Σπουδαίο διπλό με ανατροπή!

Με το ίδιο νόμισμα για την ήττα του α’ γύρου “πληρώνει” ο Α.Ο. Χανιά τον Αχαρναϊκό, καταφέρνοντας να κερδίσει στον αγώνα που έγινε στο Μενίδι με σκορ 2-1!

Σταματής -με το 8ο φετινό του τέρμα- και Δαμιανάκης “υπέγραψαν” το τρίποντο για τον ΑΟΧ που παίρνει βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Μάλιστα, η ομάδα του Νίκου Παντέλη βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ στο 41′ όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Τσεμπερίδης που έπεσε στο έδαφος από το μαρκάρισμα του Λάσκαρη και μετέτρεψε σε γκολ ο Μαρσελίνο, ωστόσο η απάντηση για το 1-1 ήταν άμεση, με τον Σταματή στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους να φτάνει στην ισοφάριση, με σουτ.

Στο β’ ημίχρονο, ο ΑΟΧ, έλεγξε το ματς και μετά από μια στημένη φάση στο 74′ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με κεφαλιά από τον Μπάμπη Δαμιανάκη, αξιοποιώντας την εκτέλεση φάουλ από τον Τσουκάνη.

Μια σημαντική λοιπόν νίκη για τον ΑΟΧ, που τον ανεβάζει στους 27 βαθμούς και του χαρίζει ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας, όταν την προσεχή Τετάρτη ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Αχαρναϊκός (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης (83′ Σταμούλης), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Ντάγκρας, Μαρσελίνο (62′ Λύρας), Τζέφερσον, Ζαχαρός (80′ Μεζίνι)

Α.Ο. Χανιά (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Λάσκαρης (60′ Ντούμος), Δρίζης, Αποστολόπουλος (76′ Κοζάκης), Φουρλάνος, Σταματής (90’+3′ Αφράτης), Ρούνεϊ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected