Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στο ρελαντί οι Πόντιοι (vid)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στην έδρα του και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος

Οι «κοκκινόμαυροι» νίκησαν με 3-1 το Μακεδονικό Φούφα παρέμειναν στην κορυφή του πρωταθλήματος και πλέον συγκεντρώνονται στα δύο επόμενα παιχνίδια με καβάλα και Δόξα Δράμας.

Όπως αναφέρει το metrosport.gr, ο Απόλλων ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο βάζοντας 3 γκολ. Ο Κυβελίδης άνοιξε το σκορ καθώς μετά τη σέντρα από τον Ν’Λουντούλου βρέθηκε σε θέση βολής στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 37ο λεπτό ο Καλαϊτζίδης έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής μην αφήνοντας περιθώριο στον Παπαδόπουλο. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και τρίτο γκολ από την ομάδα της Καλαμαριάς μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Κυβελίδης με δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη οι «κοκκινόμαυροι» κατέβασαν ταχύτητα και το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Πέρα από ένα δοκάρι στο 59′ με τον Βεργώνη δεν υπήρξε κάτι αξιόλογο. Ο Μακεδονικός Φούφας το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Βλαδίκα στο 87′. Ο νεαρός μόλις ένα λεπτό μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο με πλασέ μείωσε σε 3-1.

Ο Απόλλων παραμένει στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου, ωστόσο έρχονται δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια με Καβάλα εκτός και Δόξα Δράμας εντός.

Συνθέσεις

Απόλλων: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (Χασομέρης 58′), Σαμαράς, Καπίας, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Συμελίδης (Φάμπιο 66′), Ν’Λουντούλου, Πόποβιτς, Καλαϊτζίδης (Καλογέρης 75′)

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Τζόμπο, Φωτιάδης, Τζουβάρας, Σιδηρόπουλος, Τακίδης, Τσικόπουλος, Δούφας (Βλαδίκας 86′), Χαΐτας (Πρισάους 75′), Ρωμαίος (Παπουτσίδης 62′),Ζιώγας

δείτε όλο τον αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected