Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εμφατικός στο ντεμπούτο του Καραδήμου. Καταγγελίες για επίθεση από τους φιλοξενούμενους!

Ανανεωμένος παρουσιάστηκε ο Ιωνικός στο ντεμπούτο του Λουκά Καραδήμου στην αναμέτρηση με τη Ρόδο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστική, με την ιστορική ομάδα της Νίκαιας να επικρατεί με 2-0 αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Οι ‘μπλε’, έχοντας ματς περισσότερο από τον Εργοτέλη, παρέμειναν στην κορυφή του 4ου ομίλου χάρις σε γκολ των Αργυρίου στο 44′ και Πέεφ στο 55′ και θα κατέβουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς-τελικό στην Κρήτη κόντρα στον ΠΟΑ σε 15 ημέρες.

Από την άλλη η Ρόδος δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη κόντρα στην Τριγλία παραμένοντας στους 24 βαθμούς και την 9η θέση.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και προσπάθησαν με πλαγιοκοπήσεις και κάθετο ποδόσφαιρο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Η Ρόδος από την πλευρά της αμύνθηκε αρκετά καλά και προσπάθησε να… χτυπήσει στην κόντρα χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με τους Ευγενικό, Στεφανίδη και Τορεςάνι.

το φιλμ της αναμέτρησης στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής (90’ Κυριακίδης), Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καραλής (77’ Μάνας), Σιμιτζής, Αργυρίου, Πέεφ, Καμαρά (62’ Μεϊμάρογλου), Ζαφειρίδης

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Κουρούπης (82’ Καμπούρης), Πιταράς, Δημητριάδης, Στάθης, Τορεζάνι (77’ Μοσχάκης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός (69’ Βολονάκης), Στεφανίδης

Καταγγελίες από την πλευρά του ΑΣ Ρόδος

Επίθεση από τραμπούκους καταγέλλει η Ρόδος στη Νεάπολη!

Σύμφωνα με το news12, κατά την άφιξη της αποστολής, έξω από το γήπεδο και ενώ οι ποδοσφαιριστές κατέβαιναν από το πούλμαν, εμφανίστηκαν ορισμένοι «φίλαθλοι» του Ιωνικού οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά στους παίκτες λέγοντας τους μεταξύ άλλων «θα σας σκοτώσουμε, αν δεν χάσετε δεν θα φύγετε από εδώ!».

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από την αποστολή της Ρόδου έπεσαν και ορισμένες ψιλές, δυστυχώς υπό την ανοχή της αστυνομίας. Με τα χίλια ζόρια και με σπρωξιές οι «πράσινοι» μπόρεσαν να μπουν στα αποδυτήρια.

Στο ημίχρονο, ορισμένοι που είχαν καρτελάκια  του Ιωνικού, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πήραν στο κυνήγι τον Κασαπάκη που εκείνη την ώρα έκανε ζέσταμα για να μπει στο παιχνίδι σαν αλλαγή!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected