Κατηγορίες
Football League

Νίκη ψυχολογίας!

Ο ΟΦΗ επικράτησε στο Κρητικό ντέρμπι του Α.Ο. Χανιά 0-2, με γκολ των Πουρτουλίδη (πεν.) και Βουό στο φινάλε, έχοντας αρκετό κόσμο στο πλευρό και παίζοντας με την… φωτιά στο δεύτερο ημίχρονο.

Θετική ήταν η αντίδραση, όσον αφορά το αποτέλεσμα, του ΟΦΗ μετά το «στραπάτσο» με τα Τρίκαλα και τα όσα ακολούθησαν, αφού επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 0-2 στο Κρητικό ντέρμπι του Α.Ο.Χανιά στα Περβόλια για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Όπως αναφέρει το genikoule.gr, ο ΟΦΗ ήταν καλός στο πρώτο 45λεπτο χάνοντας ευκαιρίες και με κορυφαίο τον Μποάτενγκ σκόραρε στο 39΄με πέναλτι του Πουρτουλίδη, που κέρδισε ο Βουό από τον Ζέρη στο 39′.

Στο δεύτερο ημίχρονο έριξε… ρυθμούς, έπαιξε με την φωτιά, και «καθάρισε» το ματς στο 89′ με σκόρερ τον Βουό στο 89′ μετά από πάσα του Μάνου.

Τώρα βρίσκεται στο -11 από την Λαμία και θέλει να «χτίσει» νέο νικηφόρο σερί.

Ο Ζαραβίνος του συνδέσμου Αθηνών ήταν ο ρέφερι της αναμέτρησης με βοηθούς τους Σαμοΐλη (Αθηνών) και Τζιλίρη (Πειραιά).

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά: Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου (87′ Γεωργακόπουλος) , Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος (80′ Μηλιώνης), Σταματής, Ρούνει, Δρίζης (55′ Λάσκαρης).

ΟΦΗ: Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Κώτσιος, Μπόατενγκ, Μητρόπουλος (75΄ Αντουκόρ), Πουρτουλίδης, Μιλοσάβλιεβ (57΄Πάγκαλος), Όγκμποε (78′ Μάνος), Βουό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected