Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Οι συνθήκες στην ομάδα θυμίζουν Γ’ Τοπικό!”

Στο Blue Heart μίλησε ο Γιώργος Νικλητσιώτης, τονίζοντας τις πολύ κακές συνθήκες δουλειάς στη Νίκη, οι οποίες τον κάνουν να πιστεύει ότι αυτό που πετύχει η ομάδα είναι σα να έχει πάρει πρωτάθλημα. Επίσης επισήμανε ότι ο Θανάσης Τζήμας τον κορόιδεψε καιν πως η διοίκηση της Νίκης δεν ήταν σοβαρή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

απομαγνητοφώνηση: magnesiasports

Για τον στόχο της ανόδου:

«Στον δεύτερο γύρο σ’ αυτήν την κατηγορία πρέπει να έχεις μία σοβαρή διοίκηση, για να πεις ότι θα εξαντλήσεις κάθε περιθώριο, για να πας για την άνοδο. Εμείς φέτος δεν το είχαμε αυτό και ήρθαν τα αποτελέσματα με Τηλυκράτη και Πύδνα, που μας άφησαν εκτός στόχων. Εγώ ακόμη το πιστεύω για την άνοδο και ότι βάσει προγράμματος θα γίνουν κάποιες γκέλες. Η αλήθεια είναι ότι η απώλεια των δύο βαθμών με την Πύδνα μας άφησε ακόμη πιο πίσω».

Για τον αγωνιστικό χώρο του Π. Μαγουλάς, όπου γίνονται και οι προπονήσεις:

«Να ξεκαθαρίσουμε όμως ένα κομμάτι, το οποίο ο πολύς κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Σε άλλο σημείο πρέπει να φοράμε πλαστικά, σε άλλο σιδερένια και σε άλλο σημείο να πάρουμε τρακτέρ. Πριν από κάθε παιχνίδι πιάνουμε τη μέση μας, πιάνουμε τα πόδια μας και νιώθουμε ότι έχουμε παίξει τρία 90λεπτα μέσα σε μία βδομάδα. Δηλαδή αγωνιστικός χώρος δε βοηθάει καθόλου. Ο κόσμος που έρχεται να δει τον Νικλητσιώτη και πληρώνει δέκα ευρώ, δυστυχώς πληρώνει να βλέπει τον Νικλητσιώτη και τον κάθε Νικλητσιώτη να κάνει εννιά κοντρόλ να σταματήσει την μπάλα. Ειδικά, όπως είναι ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να έρθει η οποιαδήποτε ομάδα και να μας πάρει την ισοπαλία. Όμως είναι ακόμη κάστρο και δεν έχουμε χάσει μέχρι σήμερα»

Για το πόσο επηρεάζουν τα προβλήματα:

«Όταν υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα, όσο και να προσπαθείς να το καλύψεις, κάποια στιγμή θα σε επηρεάσουν, έστω και ψυχολογικά. Εφόσον προσπαθείς, κάνεις τα πάντα μέσα στο γήπεδο, καταφέρνεις να φτάσεις την ομάδα στο 6Χ6 και δεν έχεις υποστήριξη, μέχρι πού να φτάσεις; Όλος ο κόσμος καταλαβαίνει ότι σ’ αυτήν την κατηγορία χρειάζονται κι άλλα πράγματα.

Όταν κάνεις έναν σχεδιασμό και είσαι 100% σίγουρος ότι αυτά που σου υπόσχονται θα τηρηθούν κατά γράμμα, θέτεις βάσεις ανόδου ή μίας καλής πορείας χωρίς να ξεφτιλιστείς. Πίστεψα πάρα πολύ στα λόγια του προέδρου πριν έρθω, αλλά μόλις ήρθα και είδα τον αγωνιστικό χώρο, να μην έχουμε νερά, να μην έχουμε το οτιδήποτε, κατάλαβα ότι ήταν τελείως άστοχη η δήλωση ότι πάμε για πρωτάθλημα. Οι συνθήκες που είχε θέση η Νίκη Βόλου ήταν για Γ’ Τοπικού και να πέσεις κατηγορία, ενώ εμείς παίζουμε στη Γ’ Εθνική και είμαστε πέμπτοι. Εγώ νιώθω ότι έχουμε πάρει το πρωτάθλημα υπό τέτοιες συνθήκες. Μας πείραζε να ακούμε ότι πάμε για πρωτάθλημα, ενώ δεν υπήρχαν οι δυνάμεις και γι’ αυτό εκφράσαμε το παράπονό μας.

Οι παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, προσπαθούν για το καλύτερο για τη Νίκη Βόλου. Όταν έρχεσαι και δεν πληρώνεσαι, δεν τρως, δε ζεις σωστά, δεν προπονείσαι σε σωστό αγωνιστικό χώρο, πόσο να το αντέξεις; Για ποιο λόγο ήρθες;

Επειδή έχω υπάρξει σε ομάδα του εξωτερικού, απαγορεύεται ένας ποδοσφαιριστής να ασχοληθεί για το φαγητό, τις πληρωμές και το σπίτι του. Ένα χρόνο ήμουν στην Ολλανδία και ποτέ δε θυμάμαι τον εαυτό μου να ασχολείται με αυτά τα προβλήματα.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δε μας επηρεάζει την απόδοσή μας, όταν δεν είμαστε πληρωμένοι ή έχουμε προβλήματα. Ποδοσφαιρικά μπορούμε να μιλήσουμε, όταν όλα είναι εξασφαλισμένα. Από τη στιγμή που δεν έχει γίνει αυτό, τι να πούμε για τα αγωνιστικά; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης».

Για την αποδοχή το καλοκαίρι της πρότασης από τη Νίκη:

«Είχα πολλές προτάσεις με πολύ καλά χρήματα, αλλά τη Νίκη Βόλου την έχω στην καρδιά μου. Έκανα μια συμφωνία με τον κ. Τζήμα ότι με αυτό το ποσό μπορώ να μείνω, ενώ από άλλες ομάδες τα χρήματα που συμφώνησα δεν είναι ούτε το 1/3.

Για τη Νίκη Βόλου, δεθήκαμε με τα παιδιά, μη χαλάσουμε την ομάδα και είπαμε να το πάμε μέχρι τέλος. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν έφυγα, όμως η υπόσχεση του κ. Τζήμα δεν τηρήθηκε ποτέ.

Όταν μια ομάδα πάει για πρωτάθλημα, η ομάδα πρέπει να έχει εξασφαλίσει τα βασικά στους ποδοσφαιριστές. Από κει και πέρα θέτεις τους στόχους και έτσι μπορείς να κρίνεις τον ποδοσφαιριστή αν κάνει ή δεν κάνει. Από τη στιγμή που πας για άνοδο και υπάρχουν κάποιοι που κρίνουν χωρίς να υπάρχουν υποδομές, είναι όλα άστοχα. Όταν από τον πρώτο μήνα της σεζόν μένεις απλήρωτος ή έχεις δυσκολίες, κάτι δεν πάει καλά. Θεωρώ ότι από τους παίκτες έπρεπε να κρατηθεί μέσα στα αποδυτήρια. Όσο μπορούσαμε, το κάναμε. Όταν δεν υπήρξε όμως υποστήριξη από κανέναν, έπρεπε να μιλήσουμε, για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Δε θέλαμε να διασπάσουμε τον κόσμο, ήταν καθαρά ηθικοί οι λόγοι. Θέλαμε να ξέρουν αυτοί που έρχονται στο γήπεδο ότι πολεμάμε όχι για τον Τζήμα, αλλά για τη Νίκη Βόλου».

Για τον Θανάση Τζήμα:

«Προσωπικά δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, τον σεβόμουν, προσωπικό έγινε από τη στιγμή που με κορόιδεψε. Έχει την ικανότητα, αν καθίσεις να μιλήσεις μαζί του να τον πιστέψεις και να κλάψεις κιόλας στη τελική. Δεν έχουμε όμως να χωρίσουμε τίποτα. Είμαστε μαζί στην προσπάθεια και ελπίζω να παραμείνουμε φίλοι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected