Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Διαγόρας Σεβαστής – Καμπανιακός 7-3

Με 7-3 επιβλήθηκε ο Διαγόρας Σεβαστής του Καμπανιακού, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Βατάν, το απόγευμα της Παρασκευής 24/3

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, απέναντι στην ομάδα της Χαλάστρας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ φέτος, στο φιλικό «τεστ» που έγινε με την αφορμή της διακοπής των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Γ Εθνική, οι οποίες ξαναρχίζουν την επόμενη Κυριακή.

Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, το σκορ ήταν 4-0. Συγκεκριμένα. στο 12′ ο Γεωργίου εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας, και με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ ενώ στο 19′

Ο Μίχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στο 21′ Ο Χατζηκωνσταντίνου βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με άψογο πλασέ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, έκανε το 3-0, με το 4-0 να γίνεται στο 29′ με σουτ του Γεωργίου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Ρωμανίδης, Σκλιοπίδης (46′ Καράμπελας), Τερζής, Τάχος (46′ Δημητρουλόπουλος), Λαγδάρης (46′ Σαμανίδης), Μίχος, Καρατζάογλου (46′ Τσαγκαράκης), Κατσιαμήτας, Χατζηκωνσταντίνου, Γεωργίου (46′ Κούμπουλα), Μυλωνάς. Έπαιξαν ακόμη, στο β’ μέρος, και οι Αβραμίδης, Μυλωνάς και Πατρής.

Καμπανιακός (Γιάννης Κερλίδης): Παπουρτζής, Κασαπίδης, Παπάζης, Λεφίδης, Μπάλιος, Πανούσης, Ραγκαβίνας, Ασλαμπάλογλου, Στεφανίδης, Φουρτζίου, Δαδάκος. Έπαιξαν και οι Μπέτσκα, Ντάρτζαλης, Τσότσικας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected