Κατηγορίες
Κύπελλο Γ Εθνικής

Όλα έτοιμα για τον μεγάλο ημιτελικό! Οι αποστολές των δύο ομάδων

Ο ένας από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου της Γ Εθνικής κεντρίζει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων κι αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν ανάμεσα στην ΑΕ Καραϊσκάκης και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/3 και ώρα 14.30 στο ΔΑΚ Γρεβενών.

Ας δούμε αναλυτικά τα νέα των δύο ομάδων ενόψει του σπουδαίου αγώνα :

ΑΕ Καραϊσκάκης

Ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής η ΑΕ Καραϊσκάκης, κόντρα στον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η αρτινή ομάδα ταξιδεύει την Κυριακή για τα Γρεβενά, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Όπως αναφέρει το artagoal.gr, ο Νίκος Θεοδοσιάδης έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές, με πιο δύσκολη να κρίνεται τη συμμετοχή του Λάμπρου, ο οποίος έχει διάστρεμμα.

Η ΑΕ Καραϊσκάκης θα τεστάρει τις δυνάμεις της, κόντρα σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της κατηγορίας, η οποία είναι και επικεφαλής του 1ου ομίλου, με τη Δόξα Δράμας να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, κυνηγώντας παράλληλα και τη νίκη, που θα την οδηγήσει στην τιμητικότατη διάκριση της φιναλίστ του Κυπέλλου της κατηγορίας. Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να κρατηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχει βρει ρυθμό και αποδίδει θαυμάσιο ποδόσφαιρο, με τους αντιπάλους της να έχουν ρεπό για το Πρωτάθλημα.

Απόλλων Καλαμαριάς

Όσο και να μην το… θέλουν, οι «κοκκινόμαυροι» σκέπτονται περισσότερο Καβάλα και Δόξα Δράμας

Ένα μικρό διάλειμμα από το Πρωτάθλημα κάνει ο Απόλλων την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζοντας την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο του ημιτελικού του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, όμως δεν το κρύβουν οι «κοκκινόμαυροι» πως το μυαλό τους είναι αποκλειστικά στους «τελικούς» Πρωταθλήματος με Καβάλα και Δόξα.

Λογικό, βέβαια, υπό την έννοια πως τα δύο 90λεπτα θα κρίνουν και την έκβαση της φετινής προσπάθειας. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν πώς και πως τις δύο αναμετρήσεις, όντας έτοιμοι για δύο ακόμη νίκες που θα δώσουν επί της ουσίας την πολυπόθητη άνοδο. Υπάρχουν όμως ακόμη μέρες και προέχει ο αγώνας του Κυπέλλου, για τον οποίο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης προσανατολίζεται στο να προχωρήσει και σε ορισμένες αλλαγές σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα.

Δεν έχει ακόμη καταλήξει, αλλά είναι πιθανό η ενδεκάδα να έχει ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, ο αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία να διατηρήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα πριν από τους «τελικούς», κάτι που επεσήμανε και ο Κώστας Γεωργιάδης. Στα της προπόνησης, όλοι ακολούθησαν πλην του Μίλτου Λιόνη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected