Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΑΕ Χαρίεσσας 1-2

Πολύ ποιοτικό παιχνίδι στο Ροδοχώρι, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητες.

Νικήτρια αναδείχτηκε η ΑΕ Χαρίεσσας, που υποχρέωσε τον ΓΑΣ στη δεύτερη εντός έδρας ήττα, σε ένα ματς που και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία 15 λεπτά.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο, το σημερινό ματς στο Ροδοχώρι θα μπορούσε να έχει περισσότερα τέρματα αν δεν βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα οι δύο πορτιέρο.

Γιώργος Κασαπίδης και Γιώργος Ηλιάδης κατέγραψαν ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις, που κράτησαν το μηδέν για 75 λεπτά και απέδειξαν πως είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά είχε δύο καλές στιγμές, αρχικά στο 29′ σε σουτ του Μπρέγκου από τα 5 μέτρα, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ηλιάδης και τρία λεπτά αργότερα ήταν ο έμπειρος πορτιέρο απέκρουσε το σουτ του πρώην συμπαίκτη του στον Αχιλλέα Νάουσας, Τάσου Παρθενόπουλου.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Γραμματικός βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κασαπίδης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ, ενώ στην ΑΕΧ ανήκει η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα και συγκεκριμένα στο 14′ όταν το φάουλ του Τουμαρά απέκρουσε στη γωνία του ο έμπειρος πορτιέρο του ΓΑΣ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός ανέβηκε κατακόρυφα και οι δύο ομάδες κυνήγησαν ακόμη πιο έντονα το γκολ. Στο 61′ ο Θεοδοσιάδης έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι το οποίο απέκρουσε στη γωνία του ο Ηλιάδης, ενώ λίγο πριν ο Τουμαράς και πάλι δοκίμασε από τα 40 μέτρα, που ανάγκασε τον Κασαπίδη στην απόκρουση του αγώνα.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 74′ και συγκεκριμένα από τον νεοεισελθόντα Χρήστο Κακούδη, ο οποίος πήρε τη μπάλα μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ του Μπουρδάνου και με ψύχραιμο πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Και ενώ φάνηκε πως ο ΓΑΣ ελέγχει το παιχνίδι και βρισκόταν κοντά σε μία ακόμη νίκη, η ΑΕΧ…κήρυξε την αντεπίθεση! Στο 86′ ο Τουμαράς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Λύτης περισσότερο με την…κοιλιά και λιγότερο με το στήθος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καζεπίδη, ο οποίος αντικατέστησε λίγο πριν το Κασαπίδη, που τραυματίστηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στις καθυστερήσεις ο Γραμματικός σημείωσε το γκολ του αγώνα, όταν βρέθηκε αρκετά πλάγια στα δεξιά και παρά τη μικρή ορατότητα προς στο τέρμα, εξαπέλυσε το δυνατό σουτ και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Καζεπίδη.

Το γκολ αυτό ήταν φυσιολογικό να ξεσηκώσει θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων”, που έφτασαν με αυτό τον τρόπο στην 5η φετινή εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Ζαχαριάδη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης (82′ λ.τ. Καζεπίδης), Κοτζαχρήστος (71′ Κακούδης), Τενεκετζή, Τάσο, Ρίσσου, Θεοδοσιάδης, Μαγγίζης, Μπρέγκου, Παρθενόπουλος (60′ Βούλγαρης), Μπουρδάνος, Πέτγαζλης

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ. (74′ Κωστογλούδης), Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Κρουσταλλάς, Δελητζάκης (46′ Φωτιάδης), Λύτης, Τουμαράς, Γραμματικός, Στογιάννης, Δημητρούσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected