Κατηγορίες
Football League

Μπαίνουν στο περιθώριο!

Στην προπόνηση της Τρίτης (28/03), ο Νίκος Κωστένογλου πήρε τους παίκτες του με το… μαλακό, όμως την Τετάρτη (29/03) επιφύλασσε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το FL News, ο 46χρονος τεχνικός του Άρη, αυτή τη φορά αποφάσισε να βάλει τις φωνές στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους έχει στην… τσίτα, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει στην Super League.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο προπονητής του Άρη, πρέπει να υπάρξουν άμεσες αλλαγές, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα θα «βουλιάξει» και θα χάσει οριστικά το τρένο της ανόδου. Και σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «pressaris» οι Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδης μπαίνουν στο περιθώριο. Όπως αναφέρεται, ο Κωστένογλου κάλεσε αμφότερους στο γραφείο του και τους ανακοίνωσε πως δεν βρίσκονται στα αγωνιστικά του πλάνα μέχρι το φινάλε της σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται την ίδια τύχη να έχουν κι άλλοι.

Πλέον, την τελική απόφαση για το μέλλον των Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη, καθώς και όποιων άλλων ίσως βρεθούν στο περιθώριο, θα την πάρει η διοίκηση του Άρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected